Image
Elladestander
Image
Elladestander

Opladning på farten

Du har allerede truffet et miljøbevidst valg, når du kører elbil. Vi vil gerne gøre det lige så nemt for dig at træffe miljøbevidste valg, ved at tilbyde et stort netværk af elladestandere. Vores ambition er, at du skal kunne ”tanke” el på samme måde, som du i dag tanker benzin eller diesel.

Standerne sættes op i byer, hvor de øvrige traditionelle udbydere af brændstof endnu ikke har fået el integreret på stationerne. Særligt ikke, når det kommer til standerne med 300 kW, som hver har to ladestik á 150 kW. Standerne fremtidssikrer Circle K’s stationer til de næste mange års elbiler, og sørger for, at optankningen går langt stærkere, end de fleste elbilejere har været vant til. Sisse Follmann, produktchef for El og Brændstof hos Circle K udtaler:

”Ved at introducere lynladere på 300 kW sikrer vi, at ventetiden bliver så kort som bilens batteri tillader. Mens bilen lader, er der mulighed for at købe en friskbrygget kaffe, en frisksmurt sandwich eller gå på toilettet. Så vi prøver at gøre ventetiden behagelig, så den føles kortere,” siger Sisse Follmann.

Vores mål er, at vi i løbet af 2022 vil have etableret Circle K's egne lynladestandere på 52 af vores stationer, så vi samlet kommer op på over 200 lynladestandere rundt omkring i Danmark. Inden 2030 vil vi have mere end 1300 lynladestandere i Danmark. 

Du kan følge med i, hvor vi på nuværende tidspunkt tilbyder Circle K’s egne lynladere, og hvor vi snart etablerer flere lynladere HER.