Image
Bilvask
Image
Bilvask

Næsten 200 vaskehaller over hele landet

Med Circle K er der altid en bilvask tilgængelig i en vaskehal nær dig. Med næsten 200 vaskehaller tilbyder Circle K nemlig et landsdækkende netværk af bilvask. Find din nærmeste lige her.
Image
Ubegrænset bilvask ikon

Find din nærmeste vaskehal med Circle K appen

Circle K appen er din bedste ven, når det handler om bilvask. Her kan du nemt finde din nærmeste station, se om vaskehallen er ledig – og du kan endda købe et abonnement på bilvask i appen.

Altid en vaskehal nær dig

Med stationer over hele landet, er vi sikker på, at du hurtigt finder den nye yndlings-vaskehal til vask af din bil. Her finder du en liste over de af vores vaskehaller, der tilbyder Ubegrænset bilvask på abonnement. Vaskehallerne har åbent fra 7-22 alle uges dage. Der er et par stationer mere, der tilbyder bilvask uden Ubegrænset bilvask - listen kommer snart.

Find dem lige her

Image
Mand sidder i sin bil med en telefon i hånden

Læs mere om bilvask på abonnement

Ubegrænset Bilvask er bilvask på abonnement. Vask din bil igen og igen - når og hvor, du vil. Bliv klogere på abonnementet her.

Image
bilpleje

Hvilken bilvask skal jeg vælge?

Vi har fire forskellige vaskeprogrammer hos Circle K - lige fra budget til deluxe. Find din favorit her.

Bilvask i de større byer

Uanset om du er til bilvask på abonnement eller blot kører forbi i ny og næ, så har Circle K altid en bilvask i nærheden. Her finder du en oversigt over vores stationer med bilvask i seks af landets største byer.