Image
god kaffe
Image
OVERRASKENDE GOD KAFFE

Overraskende god kaffe

Kig forbi Circle K til en god, friskbrygget kop kaffe. Vores kaffe er overraskende god, og udvalget er stort. Vælg din favorit blandt latte, cappuccino, chai, americano, flat white, varm kakao, te – og mange flere.

Circle K's mange kaffevarianter (og lidt til!)

Hos Circle K kan du få lige den kop kaffe, du har lyst til. Og vigtigst af alt, så smager den godt. Vi anvender økologiske arabica-bønner, og så er kaffen Rainforest Alliance-certificeret, hvilket betyder, at landbrugene tager hensyn til miljø, bæredygtighed og lokalmiljø i produktionen. Vælg mellem americano, cappuccino, flat white, cafe latte, latte macchiato, cortado eller blot en god, simpel espresso.

Er du mere til varm kakao, chai-latté og te, så har vi naturligvis også det. Uanset, hvad du er til, så kan vi levere en lækker, friskbrygget kaffe til dig på farten - også hvis du har glemt morgenkaffen hjemme på køkkenbordet. 

Naturmælk og havredrik

Mælken i vores kaffe er økologisk fra Naturmælk, og bliver til en lækker, cremet mælkeskum, der kan friste de fleste. Hvis du ønsker et alternativ til konventionel mælk, kan vi også tilbyde økologisk havredrik til din kaffe. Havredrikken kommer, præcis som vores almindelige mælk, fra 'Naturmælk', og kan fås i mere end 175 af vores butikker landet over. 

Alle de enkelte elementer i vores kaffe er nøje udvalgt, og udgør tilsammen dét, vi kalder overraskende god kaffe. 

Image
rainforestkaffe

Rainforest Alliance-certificeret

Vores kaffe er Rainforest Alliance-certificeret. Det betyder, at landbrugene, der dyrker bønnerne, tager hensyn til miljø og bæredygtighed. Samtidig forsøger de at fremme forholdene for arbejderne og lokalsamfundet. Det er vigtigt for os.

Image
naturmælk

Økologisk mælk fra Naturmælk

Vi bruger økologisk mælk fra mejeriet 'Naturmælk' i alle vores varme kaffespecialiteter. Naturmælk arbejder for en bæredygtig fremtid med dyrevelfærd og kvalitet i fokus. Nu kan du i øvrigt også få havredrik på udvalgte stationer.
 

Image
kaffe veninder

Kaffe til enhver anledning

Der er nu intet som en god kop kaffe. Både én, du kan nyde i bilen en tidlig morgen eller på vej hjem, eller den, du drikker med veninden over en god snak. 

Uanset om du er mest til køre-kaffe eller gå- kaffe, så er kaffen hos Circle K altid friskkværnet og friskbrygget. Vi glæder os til at se dig til sludre-kaffe, morgen-kaffe og pendler-kaffe. Eller bare til en kaffepause. 

Image
Børnekaffe

Børnekaffe - 1 mio kroner til Børns Vilkår

Circle K Danmark har siden 2019 haft et samarbejde med Børns Vilkår med kampagnen BørneKaffe, som har resulteret i, at der er indsamlet over fem millioner kroner til BørneTelefonen (anonym telefonrådgivning for børn).