Image
kaffe
Image
kaffe_mobil

Smagen af god kaffe?

Vi har altid friskkværnede økologiske Arabica bønner, fyldt med smag, toppet med cremet naturmælk - og selvfølgelig 100% økologisk. Vi bruger moderne kaffemaskiner, som også er med til at sikre dig den bedste smag.

Vores kaffevarianter

Kaffe er en videnskab i sig selv. Først og fremmest så er vores kaffebønner økologiske. Og så betyder det noget, hvordan bønnerne er ristet, vandet skal opvarmes til den helt rigtige temperatur og tilføjer du mælkeskum, skal det have den helt rigtige fedme og konsistens. Mælken i kaffen er naturmælk og bliver til en lækker cremet mælkeskum. Og er du mere til varm kakao og the, så har vi naturligvis også det. Vores kaffe er Rainforest Alliance certificeret. Det betyder, at landbrugene tager hensyn til miljø og bæredygtighed og forsøger at fremme forholdene for arbejdere og deres lokalsamfund. Alt sammen noget, som er vigtigt for Circle K. 

Du kan vælge i mellem Americano, cappuccino, kaffe med mælk, caffe latte, espresso, choco kaffe, varm kakao og the.

Få gode tilbud på drikkevarer hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. kaffe, smoothies eller andet. Få tilbuddene med et Circle K Benzinkort.

Iskaffe

Når foråret kommer så er vi igen klar med vores iskaffe med koldbrygget kaffe, sødmælk og isterninger er perfekt, når du har lyst til kaffe på en varm dag. Vælg om du vil have saltet karamelsauce og -sirup eller chokoladesauce og -sirup. Sød, nem og forfriskende iskaffe med garanti for god energi.

Image
iskaffe

Frappé

Vi ved godt, den er en smule svær at udtale, men det er det hele værd, og vi lover at lade være med at grine, når du bestiller vores Frappé - en cremet shake med smag af chokolade eller kaffe.

Image
rainforestkaffe

Rainforest alliance

Vores kaffe er Rainforest Alliance certificeret. Det betyder, at landbrugene tager hensyn til miljø og bæredygtighed. Samtidig forsøger de at fremme forholdene for arbejdere og deres lokalsamfund. Alt sammen noget, som er vigtigt for os i Circle K.

Image
Kaffe

Naturmælk

Vi bruger økologisk mælk fra mejeriet ”Naturmælk” i alle vores kaffespecialiteter. Naturmælk arbejder for en bæredygtig fremtid med dyrevelfærd og kvalitet i fokus. Altid frisk mælk med god smag og god samvittighed.

Image
børnekaffe

Børnekaffe - 1 mio. kroner til Børns Vilkår

Sammen med vores kunder hjalp vi i 2020 BørneTelefonen på vej med at udvide åbningstiden yderligere - så de snart kan holde døgnåben. Vi indsamlede over 1 mio. kroner, som vi sendte videre til Børns Vilkår.