Image
Kaffe
Image
kaffe_mobil

Frisklavet kaffe, iskaffe og frappé

Hos Circle K går vi meget op i vores kaffe, og vi deler den passion med vores kunder. For at opnå den bedste smag bruger vi moderne kaffemaskiner og udvalgte Arabica bønner fra små producenter. Og er du kaffetrængende, men solen skinner fra en skyfri himmel? Så prøv vores forfriskende iskaffe. Vi byder med andre ord altid velkommen med en frisklavet kop økologisk kaffe hos Circle K.

Få gode tilbud på drikkevarer hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. kaffe, smoothies, koldpresset juice eller andet. Få tilbuddene med et Circle K Benzinkort.

Vores kaffevarianter

Kaffe er en videnskab i sig selv. Det betyder noget, hvordan bønnerne er ristet, vandet skal opvarmes til den helt rigtige temperatur og tilføjer du mælkeskum, skal det have den helt rigtige fedme og konsistens. Mælken i kaffen er naturmælk og bliver til en lækker cremet mælkeskum. Og er du mere til varm kakao og the, så har vi naturligvis også det. Vores kaffe er Rainforest Alliance certificeret. Det betyder, at landbrugene tager hensyn til miljø og bæredygtighed og forsøger at fremme forholdene for arbejdere og deres lokalsamfund. Alt sammen noget, som er vigtigt for Circle K. 

Du kan vælge i mellem sort kaffe, cappuccino, kaffe med mælk, caffe latte, espresso, choco kaffe, varm kakao og the.

Iskaffe

Vores iskaffe med koldbrygget kaffe, sødmælk og isterninger er perfekt, når du har lyst til kaffe på en varm dag. Vælg om du vil have saltet karamelsauce og -sirup eller chokoladesauce og -sirup. Sød, nem og forfriskende iskaffe med garanti for god energi.

Image
iskaffe

Frappé

Vi ved godt, den er en smule svær at udtale, men det er det hele værd, og vi lover at lade være med at grine, når du bestiller vores Frappé - en cremet shake med smag af chokolade eller kaffe.

Image
rainforestkaffe

Rainforest alliance

Vores kaffe er Rainforest Alliance certificeret. Det betyder, at landbrugene tager hensyn til miljø og bæredygtighed. Samtidig forsøger de at fremme forholdene for arbejdere og deres lokalsamfund. Alt sammen noget, som er vigtigt for os i Circle K.

Image
original kaffe

Naturmælk

Vi bruger økologisk mælk fra mejeriet ”Naturmælk” i alle vores kaffespecialiteter. Naturmælk arbejder for en bæredygtig fremtid med dyrevelfærd og kvalitet i fokus. Altid frisk mælk med god smag og god samvittighed.

Image
børnekaffe

Børnekaffe - 1 mio. kroner til Børns Vilkår

Sammen med vores kunder hjalp vi i 2019 BørneTelefonen med at udvide åbningstiden med 2 timer - nu holder de også åbent fra kl. 09 til 11. Vi indsamlede 1 mio. kroner, som vi sendte videre til Børns Vilkår.