Image
Kaffe
Image
Kaffe

Bedre kaffe hele vejen

Kig forbi Circle K til en god, friskbrygget kop kaffe. Vi har bedre kaffe - hele vejen. Fra morgen til aften. Fra filter til flat white. Og fra komælk til havredrik. Vælg din favorit blandt latte, cappuccino, americano, flat white, varm kakao, te og mange flere.

Circle K's mange kaffevarianter (og lidt til!)

Kaffe er en videnskab i sig selv. Først og fremmest betyder det noget, hvilke bønner, man anvender og hvordan de er ristet. Heldigvis har vi fået hjælp til dén del af eksperterne fra Peter Larsen Kaffe, som har udviklet og produceret en hel speciel kaffe-blend af arabica-bønner til Circle K. Desuden er kaffen Rainforest Alliance-certificeret, hvilket betyder, at landbrugene tager hensyn til miljø, bæredygtighed og lokalmiljø i produktionen. 

Når kaffebønnen er valgt, skal vandet opvarmes til den helt rigtige temperatur, og tilføjer du mælkeskum, skal det have den perfekte fedme og konsistens. Mælken i vores kaffe er økologisk fra Naturmælk, og det bliver til en lækker cremet mælkeskum, der kan friste de fleste. Hvis du ønsker et alternativ til konventionel mælk, kan vi nu også tilbyde økologisk havredrik til din kaffe. Havredrikken kommer, præcis som vores almindelige mælk, fra 'Naturmælk' og kan findes på mere end 120 af vores stationer landet over. 

Er du mere til varm kakao og te, så har vi naturligvis også det. Du kan også vælge americano, cappuccino, kaffe med mælk, flat white, cafe latte, espresso og mokka. Uanset, hvad du er til, så kan vi levere en lækker, friskbrygget kaffe til dig på farten - også hvis du har glemt morgenkaffen hjemme på køkkenbordet. 

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies
Image
Americano

Americano - sort kaffe med et tvist

Vidste du, at en americano er sort kaffe med et tvist? Brygget på espressobønner, toppet med kogende vand og navngivet efter amerikanerne, der under 2. verdenskrig syntes, at italienernes espresso var lige en tand for stærk.

Image
Flat white

Der er intet fladt over en Flat White

G’Day Mate! Vidste du, at den espresso-baserede Flat White blev opfundet i Australien i 90’erne, perfektioneret i årtier og er i dag ved at blive en vaskeægte klassiker på kaffekortet?

Image
Cappuccino

En guddommelig cappucino

Vidste du, at den klassiske cappuccinos navn er inspireret af farven på hætterne båret af munke og nonner i den italienske Capuchin-orden? Måske er det derfor, den smager så guddommeligt!

Image
rainforestkaffe

Rainforest Alliance

Vores kaffe er Rainforest Alliance-certificeret. Det betyder, at landbrugene tager hensyn til miljø og bæredygtighed. Samtidig forsøger de at fremme forholdene for arbejderne og lokalsamfundet. Alt sammen noget, som er vigtigt for os i Circle K.

Image
Kaffe

Økologisk mælk fra Naturmælk

Vi bruger økologisk mælk fra mejeriet 'Naturmælk' i alle vores varme kaffespecialiteter. Naturmælk arbejder for en bæredygtig fremtid med dyrevelfærd og kvalitet i fokus. Nu kan du i øvrigt også få havredrik på udvalgte stationer.

Image
børnekaffe

Børnekaffe - 1 mio kroner til Børns Vilkår

Circle K Danmark har siden 2019 haft et samarbejde med Børns Vilkår med kampagnen BørneKaffe, som har resulteret i, at der er indsamlet over fire millioner kroner til BørneTelefonen (anonym telefonrådgivning for børn).

Din bedste ven til sommeren: Iskaffe!

Når foråret vender tilbage, så står vi igen klar med vores iskaffe med koldbrygget kaffe, sødmælk og isterninger. Den er perfekt, når du har lyst til kaffe på en varm dag. Vælg selv, om du vil have saltet karamelsauce og -sirup eller chokoladesauce og -sirup. Sød, nem og forfriskende iskaffe med garanti for god energi.

Image
iskaffe