Image
Kvinde i bil
Image
Kvinde i bil

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om vores forskellige typer brændstof

#1 Spørgsmål og svar om miles benzin og diesel

 • Hvorfor kan jeg køre længere med miles?

  miles er tilsat et multifunktionelt additiv (tilsætningsstof). Hovedformålet med additivet er at holde motoren ren, men additiver kan have flere forskellige opgaver. Det kan fx være stoffer, der forhindrer isdannelser, stoffer der reducerer skumning eller stoffer med rensende egenskaber.
  I miles 95 har vi tilsat additivet friction-modifier, som reducerer friktionen i motorens bevægelige dele. Dette sikrer en mere smidig motorgang, der giver mere energi til fremdrift. Derudover indeholder miles andre additiver, som bidrager til at holde fx ventiler og dyser rene, hvilket giver en bedre forbrænding, fordi brændstoffet udnyttes optimalt.
  For diesel er det vigtigt at holde motoren og dyser etc. rene. Derudover indeholder miles diesel også cetan improver, som er med til at give et mere kontrolleret forbrændingsforløb og dermed bedre udnyttelse af brændstoffet.

 • Er miles bedre end konkurrenternes brændstof?

  Vi kan kun udtale os om vores eget brændstof. I dag findes der mange forskellige benzin- og dieselkvaliteter på markedet, hvor additiverne har forskellige formål, alt efter de enkelte selskabers ønsker og overbevisning. 

 • Kan jeg blande miles benzin og miles diesel med andre selskabers benzin?

  Ja, vores benzin kan blandes med andre benzintyper på markedet, men det er ikke sikkert, at du opnår de samme positive egenskaber, hvis du skifter mellem benzin og andre benzinkvaliteter. Det samme gælder for diesel. 

 • Virker miles på alle biler?

  Ja, miles  virker på alle typer biler med en forbrændingsmotor. Det gælder, uanset om du har en stor eller lille bil, og om den er ny eller gammel. Har du hørt om belægninger? Alle motorer får belægninger. Biler kan selv ved længere kørsel brænde nogle af disse belægninger af. Kører du primært bykørsel og har mange koldstarter, anbefaler vi miles + da du vil få den mest optimale udnyttelse af additivet miles +.

#2 Spørgsmål og svar om miles+

 • Hvad er forskellen på miles diesel og miles+ diesel?

  miles+ findes både som et diesel- og benzinprodukt, der indeholder en større mængde additiver end miles. miles+ har de samme brændstofbesparende egenskaber som miles. Den større koncentration af additiver sikrer, at miles+ renser motoren endnu mere effektivt og passer bedre på din bils motor og optimeret ydeevne. For miles+ diesel gælder desuden at den forbedre koldstart og er rigtig god for dieselbiler der, kun kører korte ture.

 • Hvis både miles og miles+ renser motoren, hvad får man så ekstra, når man betaler mere for miles+?

  miles+ renser bilens motor hurtigere og endnu mere effektivt end miles. Når man køber en ny bil, vil der over tid oplagres aflejret snavs som gør, at motoren taber hestekræfter og dermed får en ringere acceleration. Hvis man kun kører kortere strækninger, vil motoren hurtigere blive beskidt og tabe accelerationsevne. Når du tanker miles+ vil disse aflejringer blive fjernet hurtigere, så bilen genvinder eller bevarer sin accelerationsevne.

 • Hvor finder jeg miles+ diesel?

  Vi tilbyder miles+ diesel på størstedelen af vores bemandede Circle K-stationer. Du kan på den enkelte pumpe se, om du kan få miles+ diesel.

 • Koster miles+ mere pr. liter end almindelig miles?

  Ja, miles+ er et bedre produkt med en større mængde additiver. Derfor koster miles+ lidt mere pr. liter end miles.