This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Frisklavede burgere

Kødet i okseburgeren er fra fritgående kvæg, vores kyllingeburger tilberedes med saftigt dansk kyllingebryst, og flæskestegen er altid mør og med sprøde svær.

Få gode tilbud på mad hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. burger, morgenbrød, kaffe, smoothies eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort

Kvalitet der kan smages 

Alle vores burgere er fyldt med kvalitet og bygget på de bedste råvarer. Det er kød med masser af saft og kraft. I okseburgeren er det fx 100 % oksekød, som kun tilsættes salt og peber. Den tilberedt efter sous vide-metoden, hvilket sikrer, at den altid er saftig. Sous vide er gourmet-restauranternes trick til at tilberede kød, som har en ensartet temperatur fra inders til yderst. Vi får oksebøffen fra Kildegaarden, deres kvæg græsser udenfor det meste af året. Det er vigtig for dem og os, at dyrene skal have det godt - uden stress og med masser af frisk luft. Det kan smages i vores burgere.

Image
Oksekødsburger

Okseburger og chiliburger

Sæt tænderne i den bedste saftige okseburger med frisk salat og tomatrelish i en lys eller mørk stenovnsbagt bolle. Den sous vide tilberedte saftige bøf af dansk ungkvæg fra Kildegaarden er prikken over i’et, og du kan tilføje ost og bacon.

Image
Kyllingeburger

Kyllingeburger

Vores kyllingeburger bygger vi med frisk crisp salat og en æble-ingefær-relish i en lys eller mørk stenovnsbagt bolle. Vores kyllingeburger tilberedes med saftigt, dansk kyllingebryst toppet med sprødt bacon og en lækker cremet og hot chilimayo.

Image
alle tre burgere

Flæskestegsburger

Er du fan af en god gammeldags flæskestegssandwich, så vil du elske vores flæskestegsburger. Du får et mørt stykke flæskesteg med sprød svær i en blød og sprød briochebolle – komplet med en lækker rødkålsrelish. Allerede en klassisk burger.