Image
smilende medarbejder
Image
smilende medarbejder

Fokus på karriereudvikling

Nogle vigtige parametre for glade og trygge medarbejdere er noget så basalt som at blive taget seriøst og se muligheder for at udvikle sin karriere på sigt. Hos Circle K tilbyder vi vores medarbejdere en lang række karrierefremmende initiativer.

Circle K arbejder hele tiden for at udvikle vores medarbejdere. Vi lytter til deres ønsker og drømme for fremtiden, og forsøger at imødekomme dem.

Derfor er vores Retail Academy og vores interne karrieretrappe vigtige for os. Gennem dem sikrer vi en fokuseret udvikling af talenter, der hjælper ledere og aspiranter med at styrke deres viden, engagement og selvforståelse omkring ledelsesrollen.

For de ansatte på vores servicekontor har vi i år ligeledes udviklet et program for 12 af vores talenter under betegnelsen ”My Journey”. Begge tiltag har til formål at sikre en pipeline af kvalificerede kandidater til stillinger i ledelsen og andre nøglepositioner, som kan fremtidssikre vores organisation. I det næste regnskabsår forventer vi at 148 kommende ledere og samtlige Sales Market Managers vil gennemføre et udviklingsprogram.

Lederuddannelser som akademifag

Vores to interne lederuddannelser som Assistant Store Manager (ASM) og Store Manager Trainee (SM Trainee) bliver fra maj 2023 endnu bedre, da vi har indgået et samarbejde med Business College Syd. Det betyder øget faglighed og professionalisme omkring vores lederuddannelser som souschef og butikschef, der nu bliver til akademifag og udløser ECTS point.

Dermed er uddannelserne nu offentligt anerkendt, og med indsamlingen af ECTS point, kan de bygges videre på både i fremtiden hos Circle K, men også uden for Circle K. Ved at tage hele ”rejsen” fra elev til Store Manager Trainee, vil man hos Circle K kunne opnå en fuld akademiuddannelse i retail.
 

Image
medarbejdere

Et job med mange muligheder

Der er mange muligheder hos Circle K. Hør vores egne medarbejdere fortælle, hvordan det er at være en del af en stor, international organisation.