Image
Bilvask
Image
Hero_bilvask
Bilvask

Det har aldrig været nemmere at vaske din bil

Vores bilvask er den bedste - hvis vi selv skal sige det.

Hos Circle K får du den bedste bilvask. Ikke alene vasker vi din bil ren på en effektiv men skånsom måde, vi passer også på miljøet.

Vi tilbyder sæsonmæssigt tilpassede vaskeprogrammer som sikrer, at din bil bliver skinnende ren, når som helst på året i vores vaskehal.

På de fleste af vores stationer kan du nemt betjene bilvasken direkte fra bilen, og vælger du at blive siddende i bilen under bilvask, så går det endnu hurtigere at få en ren og skinnende bil.

En løsning til enhver udfordring

Hver sæson giver din bil forskellige udfordringer – fra salt til vejsnavs, insekter, pollen, fugleklatter og solen. Circle Ks sæsonvask hjælper dig med at løse de forskellige udfordringer, årets gang udsætter din bil for.

Om foråret og sommeren sker det alt for ofte, at bilen er fyldt med pollen, fuglene får efterladt en fugleklat på bilen, solens stråler kan få malingen til at falme eller insekter, som sidder fast i malingen, kan være svære at fjerne.

Hvis ikke din bil bliver gjort ren ofte, kan du risikere, at solen, fugleklatter og insekter gør stor skade på bilens overflade. Når skaden først er sket, kan det være svært at fikse med en almindelig bilvask - det problem kan du undgå med regelmæssige besøg i vores vaskehal. 

Om vinteren, når der er salt på vejene, er det også ekstra vigtigt med en hyppig bilvask. Selvom de fleste moderne biler har en god rustbeskyttelse, kan saltet stadig medføre slemme rustskader på undervognen. Derudover ser du bedre i mørket, når dine lygter er rene efter en bilvask. 

Med vores sæsonvaske tilpasser vi løbende bilvasken til de udfordringer, vi har i den nuværende sæson. På den måde får du altid en bilvask, der er skræddersyet efter sæsonen, så den passer til din bils behov. 

Betal bilvask med mobilen 

Hos Cirkle K behøver du slet ikke forlade din bil, når den bliver vasket. Du kan nemlig bare blive siddende og betale for din bilvask med mobilen. 

Image
car-wash

Bliv i bilen eller vent ude - du bestemmer selv 

På størstedelen at vores stationer kan du vælge, hvordan du vil bruge tiden under din bilvask. Du får en ren bil hurtigt, nemt og hyggeligt. 

  • Vælg om du vil blive i bilen, eller om du vil vente udenfor med en hurtig kop kaffe, mens din bil bliver vasket.
  • Se på tælleren, hvor meget tid der er tilbage af den igangværende bilvask 

Bilvask priser

Har du brug for en hurtig bilvask til budgetpris?  – eller fortjener din bil den helt store forkælelse med en deluxe-vask? Vi har bilvask til alle slags snavs, alle slags biler og alle budgetter. 

Bemærk: Priserne gælder for langt de fleste af vores bilvaske. 

Image
Deluxe

1 DELUXE SÆSON

Dobbelt Shine-polering Vandafvisende behandling Årstidsbestemt bilvask Forstærket forvask Forstærket hjulvask m. fælgrens Undervognsvask Børstevask Tørring 1 pakke Wipes med i købet
Image
classic

3 CLASSIC SÆSON

Årstidsbestemt bilvask Forstærket forvask Hjulvask m. fælgrens Undervognsvask Børstevask Tørring Voks
Image
premium

2 PREMIUM SÆSON

Shine-polering Vandafvisende behandling Årstidsbestemt bilvask Forstærket forvask Hjulvask m. fælgrens Undervognsvask Børstevask Tørring 1 pakke Wipes med i købet
Image
budget

4 BUDGET

Skumforvask Hjulvask Børstevask Tørring

Hold bilen og naturen ren 

Når du vasker din bil hos Circle K, bidrager du til et renere miljø. På vores stationer bliver spildevand og kemikalier optaget af seperators, inden det overskydende vand udledes til det kommunale renseanlæg. Vasker du bilen hjemme, forsvinder det snavsede spildevandet direkte ned i jorden eller ud i kloakken og ender dermed i naturen og til sidst i grundvandet. Når du bruger vores bilvask, kan du være sikker på, at vi bruger de mest effektive, sikre og miljøansvarlige vaskeprodukter. 

Vi anvender Svane-mærkede produkter (shampoo, affedtningsmidler og bilvoks etc) i vores bilvask. Vi stræber altid efter at være bedre end minimumskravene og vælge endnu mere miljøvenlige produkter, når det er muligt, så du er sikret en skånsom bilvask. 

Derudover er vaskehallerne på vores mest travle stationer udstyret med et særligt effektivt renseanlæg, så vandforbruget reduceres med op til 75%.

Læs mere om bæredygtighed