Image
Bilvask
Image
Hero_bilvask
Bilvask

Bilvask har aldrig været nemmere

Vores bilvask er den bedste - hvis vi selv skal sige det.

Hos Circle K får du den bedste bilvask til den billigste pris. Ikke alene vasker vi din bil ren på en effektiv men skånsom måde, vi passer også på miljøet.

Vi tilbyder sæsonmæssigt tilpassede vaskeprogrammer som sikrer, at din bil bliver skinnende ren, når som helst på året i vores vaskehaller.

På de fleste af vores stationer kan du nemt betjene bilvasken direkte fra bilen, og vælger du at blive siddende i bilen under bilvask, så går det endnu hurtigere at få en ren og skinnende bil.

Få hver 6. bilvask gratis*

Tilmeld dig Circle K EXTRA og få hver 6. bilvask gratis.

Den bedste vaskehal til enhver udfordring

Hver sæson giver din bil forskellige udfordringer – fra salt til vejsnavs, insekter, pollen, fugleklatter og solen. Circle Ks sæsonvask hjælper dig med at løse de forskellige udfordringer, årets gang udsætter din bil for, til den bedste pris.

Om foråret og sommeren sker det alt for ofte, at bilen er fyldt med pollen, fuglene får efterladt en fugleklat på bilen, solens stråler kan få malingen til at falme eller insekter, som sidder fast i malingen, kan være svære at fjerne.

Hvis ikke din bil bliver gjort ren ofte, kan du risikere, at solen, fugleklatter og insekter gør stor skade på bilens overflade. Når skaden først er sket, kan det være svært at fikse med en almindelig bilvask - det problem kan du undgå med regelmæssige besøg i vores vaskehal, det er den billigste vej til en pæn bil i mange mange år. 

Om vinteren, når der er salt på vejene, er det også ekstra vigtigt med en hyppig bilvask. Selvom de fleste moderne biler har en god rustbeskyttelse, kan saltet stadig medføre slemme rustskader på undervognen. Derudover ser du bedre i mørket, når dine lygter er rene efter en bilvask. 

Med vores sæsonvaske tilpasser vi løbende bilvasken til de udfordringer, vi har i den nuværende sæson. På den måde får du altid en billig bilvask, der er skræddersyet efter sæsonen, så den passer til din bils behov. Din bil bliver klar til alt slags vejr i vores vaskehaller. 


*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Betal bilvask med mobilen 

Hos Circle K behøver du slet ikke forlade din bil, når den bliver vasket. Du kan nemlig bare blive siddende og betale for din billige bilvask med mobilen. 

Image
Bilvask

Bliv i bilen eller vent ude - du bestemmer selv 

På størstedelen at vores stationer kan du vælge, hvordan du vil bruge tiden under din bilvask. Du får en ren bil hurtigt, nemt, billigt og hyggeligt. 

  • Vælg om du vil blive i bilen, eller om du vil vente udenfor med en hurtig kop kaffe, mens din bil bliver vasket.
  • Se på tælleren, hvor meget tid der er tilbage af den igangværende bilvask 

Bilvask priser

Har du brug for en hurtig og billig bilvask til budgetpris?  – eller fortjener din bil den helt store forkælelse med en deluxe-vask? Vi har bilvask til alle slags snavs, alle slags biler og alle budgetter. - fra det billigste af det billige til den rene luksus. Besøg vores vaskehaller og få din bil vasket til den bedste pris. 

Bemærk: Priserne gælder for langt de fleste af vores bilvaske. 

Image
Vaskehal Deluxe

1 DELUXE SÆSON

Dobbelt Shine-polering
Vandafvisende behandling
Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Forstærket hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring

1 pakke Wipes med i købet

Image
Classic vaskehal

3 CLASSIC SÆSON

Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring
Voks

Image
Premium Bilvask

2 PREMIUM SÆSON

Shine-polering
Vandafvisende behandling
Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring

1 pakke Wipes med i købet

Image
Budget Bilvask

4 BUDGET

Skumforvask
Hjulvask
Børstevask
Tørring

Hold bilen og naturen ren 

Når du vasker din bil hos Circle K, bidrager du til et renere miljø. På vores stationer bliver spildevand og kemikalier optaget af seperators, inden det overskydende vand udledes til det kommunale renseanlæg. Vasker du bilen hjemme, forsvinder det snavsede spildevandet direkte ned i jorden eller ud i kloakken og ender dermed i naturen og til sidst i grundvandet. Når du bruger vores bilvask, kan du være sikker på, at vi bruger de mest effektive, sikre og miljøansvarlige vaskeprodukter i vores vaskehal. 

Vi anvender Svane-mærkede produkter (shampoo, affedtningsmidler og bilvoks etc) i vores bilvask. Vi stræber altid efter at være bedre end minimumskravene og vælge endnu mere miljøvenlige produkter, når det er muligt, så du er sikret en skånsom bilvask. 

Derudover er vaskehallerne på vores mest travle stationer udstyret med et særligt effektivt renseanlæg, så vandforbruget reduceres med op til 75%.

Læs mere om bæredygtighed

Tips og tricks til bilvasken

Det er bare mere lækkert at køre i en nyvasket bil. Her finder du nyttige råd og et par gode huskeregler, du kan bruge, når det er tid til en bilvask.