Image
circle k station
Image
circle k station

Vi vil bidrage til en bedre fremtid

Hos Circle K arbejder vi målrettet for at gøre en forskel, og bidrage til den grønne omstilling. Herunder kan du læse om vores initiativer inden for mere klimavenlig transport, medarbejdertrivsel og gode formål.

Som en af Danmarks førende brændstof- og convenience-virksomheder, er vi hos Circle K bevidste om vores indflydelse på klimaet og det samfund, vi er en del af. Vi er i en branche, der bidrager med en ikke uvæsentlig mængde CO2. Derfor arbejder vi også målrettet mod en mere bæredygtig omstilling af vores forretning samt investering i nye teknologier til at udvikle brændstof baseret på vedvarende energikilder. Selvom Danmark ikke kan se sig fri for at være afhængige af olie og gas lige nu, så ser fremtidens energikilder rigtig spændende ud.

Vi er på vej i den rigtige retning

Bæredygtighed er afgørende for Circle K, og specielt inden for transportsektoren. Vi er for eksempel i gang med at installere lynladestandere til elbiler over hele landet, vi investerer og tester muligheder i Power-to-X, vi forsøger at energioptimere og reducere udledningen i vores butikker – og meget mere. Alt tæller, og vi sætter ind, hvor vi kan.

Helt overordnet tager vores bæredygtighedsstrategi udgangspunkt i tre fokusområder; People, Planet og Prosperity. Nedenfor kan du læse meget mere om de tiltag – store som små – vi har sat i gang for at bidrage til en mere bæredygtig samfundsudvikling. 

Image
veje transport

Bæredygtig transport

Vi har fokus på mere bæredygtig transport baseret på vedvarende energi. Her kan du blive klogere på vores store el-ladestander satsning, Power-to-X samt HVO diesel.

Image
medarbejdere

Medarbejdere

Vores medarbejdere er dem, der får hele forretningen til at køre rundt. Derfor har vi fokus på diversitet og inklusion, sikkert arbejdsmiljø samt karriereudvikling.

Image
kaffekopper

Bæredygtige initiativer

At minimere vores forbrug, emballage og affald samt vælge bedre råvarer i vores mad- og drikketilbud er alt sammen en vigtig del af vores strategi.

Image
børn i bilen

Gode formål

Hos Circle K støtter og samarbejder vi med en række velgørende organisationer for at sikre bedre vilkår for børn og unge samt støtte lokalsamfund.

Vi har sat ambitiøse mål

… for vi har store ambitioner for vores bæredygtighedsinitiativer. Målet er gradvist at reducere CO2-påvirkningen, så vi i 2030 ikke udleder CO2 fra egen distribution.

Image
ambitiøse mål

Circle K’s forretningsmodel

Circle K driver i Danmark to separate brands; Circle K og INGO på i alt 344 lokationer landet over. Heraf 226 Circle K-stationer, som ud over brændstof tilbyder mad, drikkevarer, bilvask og meget mere.

Circle K Danmark beskæftiger 2.950 medarbejdere, hvoraf 80% er deltids- eller timeansatte. 196 er ansat på servicekontoret i København.

Image
facts om circle k
Image
circle k skov

Bæredygtighedsrapport

Vil du dykke dybere ned i vores bæredygtighedsstrategi og -initiativer? Så finder du både den seneste samt tidligere års bæredygtighedsrapporter her.