Drikke
Image
sommer forsidebillede
Image
Mobil sommerstop kampagne

Tørstig? Circle K er dit forfriskende sommerstop

Arrrh.. Der er nu intet som noget iskoldt at drikke i sommervarmen. Sluk tørsten hele sommeren hos Circle K med forfriskende favoritter som smoothies, shakes, K-Freeze og meget mere.

Hos Circle K er der meget at vælge imellem, når du trænger til noget koldt at drikke på farten. Vi har udvalgt de bedste smage og det lækreste frugt og grønt, så vores forfriskende drikkevarer med garanti slukker tørsten - og smager dejligt samtidig. Og er du mere til en kølende iskaffe, så har vi naturligvis også sørget for smagfulde kaffebønner og et udvalg af sirup. Slurp!

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Smoothies, shake og K-Freeze

Kolde drikkevarer er der nok af på Circle K. Vi har fire forskellige smoothies til enhver smag - prøv fx klassikeren jordbær/bana eller den sommerfriske mango/ananas/papaya. Er du til noget mere syndigt, så prøv vores shake, som man næsten kan kalde en smoothie lavet på cremet vaniljemælk. Og hvis du selv vil være kreativ, så kan du mixe din egen favorit af vores K-Freeze blandt smagene Coca-Cola og jordbær, orange eller blå hindbær-Fanta. 

Image
Sommerstop iskaffe

Din bedste ven til sommeren: Iskaffe!

Hvis du trænger til noget koldt, men stadig har brug for et skud koffein, så er iskaffen din bedste ven. Når foråret vender tilbage, så står vi igen klar med vores iskaffe med koldbrygget kaffe, sødmælk og isterninger. Vælg selv, om du vil have saltet karamelsauce og -sirup eller chokoladesauce og -sirup. Sød, nem og forfriskende iskaffe med garanti for god energi.