Image
Kundeservice
Image
Kundeservice_1
Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål om Circle K EXTRA Mastercard

Circle K EXTRA Mastercard er både et kreditkort, benzinkort, fordelskort, rabatkort og bonuskort.

Du kan anvende Circle K EXTRA Mastercard i Europa og resten af verden, og du får brændstofrabat og en masse andre fordele på de omkring 220 Circle K stationer i Danmark. Du får alle rabatter og fordele helt automatisk og med det samme, når du bruger dit benzinkort.

Ansøg om et Circle K EXTRA Mastercard

Med dit nye benzinkort får du ekstra fordele, bonus, rabat og kredit på ét kort.
Og der er Intet årsgebyr!

Hvorfor opdaterer I kortbestemmelser? 

Vi opdaterer kortbestemmelserne fordi, der sidste år blev indført et nyt krav i EU-lovgivningen, som har gjort det lettere for dig at sammenligne forskellige virksomheders valutavekslingsomkostninger, når du betaler med eller hæver kontanter på dit kort inden for EU eller EØS. Alle virksomheder, der tilbyder valutaveksling, skal nu vise valutavekslingsomkostningerne i forhold til den valutakurs, der beregnes dagligt af Den Europæiske Centralbank.

På grund af EU-lovgivningen begynder vi nu at sende dig information om, hvor du kan sammenligne dine valutavekslingsomkostninger i forbindelse med køb i visse udenlandske valutaer. Hvis du foretager flere køb eller kontanthævninger i samme valuta, vil du kun modtage informationen i forbindelse med det første køb eller kontanthævning. Hvis du fortsætter med at betale med dit kort eller fortage kontanthævninger i samme valuta, vil du efter 30 dage modtage informationen på ny. I Spendwise app’en kan du under Indstillinger fravælge at modtage denne information.

Udover ovenstående ændringer er der sket en præcisering af eksisterende tekster om forhold, der allerede gælder, bl.a. om anvendelsen af kortet samt vores adgang til at begrænse brugen heraf.

Du finder de nye kortbestemmelser på siden "Priser og betingelser". På samme side finder du også det værktøj, der viser informationen om valutavekslingsomkostninger i forhold til Den Europæiske Centralbanks valutakurser.

Mastercard

Betaling

Sikkerhed

Forsikring

 • Hvor kontakter jeg Tryg forsikring?

  Kontakt Tryg forsikring på tlf.: +45 44 20 44 96

 • Hvor laver jeg en skadesanmeldelse?

  Skader anmeldes til Tryg eller på telefon +45 44 20 44 96 mellem kl. 8-16. Start IKKE bilen. 

 • Jeg har lavet en fejlpåfyldning, hvad gør jeg?
  • Start IKKE bilen
  • Tilkald vejhjælp – forklar tydeligt at bilen ikke må startes, når den skal samles op
  • Få tømt og renset hele bilens brændstofsystem

  Med et Circle K Mastercard har du en forsikring som dækker, hvis du er så uheldig at fejltanke din private personbil på en Circle K servicestation i Danmark, Sverige eller Norge. Forsikringen dækker både omkostningerne ved fejlpåfyldning af brændstof samt evt. transportomkostninger til og fra værksted i f.eks. taxa eller offentlig transport.

  Forsikringen dækker dine udgifter op til 5.000 kr. pr. fejlpåfyldning.

  Husk at påfyldningen skal være betalt med dit Circle K Mastercard, for at skaden dækkes af forsikringen.

  Se vilkårene i forsikringsbetingelserne.

 • Hvad er selvrisikodækningen ved billeje?

  Forsikringen dækker den selvrisiko, du skal betale ved en dækningsberettiget kaskoskade på en personbil, du lejer udenfor Danmark. Forsikringen dækker op til 20.000 kr. pr. skade.

  Husk, at billejen skal betales med dit Circle K Mastercard, for at skaden dækkes af forsikringen. Se vilkårene i forsikringsbetingelserne.

Ansøg om et Circle K Mastercard

Med dit nye benzinkort får du ekstra fordele, bonus og kredit på ét kort.

Intet årsgebyr