Image
bilvask circle k vask
Image
bilvask circle k vask

Nem bilvask i Circle K's vaskehaller

Den bedste bilvask afhænger helt af sæsonen og din bils behov. Vi har fire forskellige vaske på programmet, og uanset hvilken, du vælger, så er bilvask hos Circle K lige til at gå til. Her guider vi dig til, hvilken bilvask, du skal vælge, når du besøger vores vaskehaller.

Hos Circle K finder du den bedste bilvask; nemlig akkurat den bilvask, du og din bil har brug for. Vores vaskehaller tilbyder fire forskellige vaskeprogrammer, der hver især tager højde for kvalitet og fornuftige priser, sæsonens udfordringer, miljøet og ikke mindst at det er nemt for dig. Fra den grundige kvalitetsbilvask til den prisvenlige, der tager den værste snavs.

Image
HVO

En miljøskånsom bilvask

Når du vasker bilen i en af vores vaskehaller frem for hjemme på matriklen, så er der en helt klar fordel: Naturen og grundvandet slipper for unødvendige kemikalier og der bruges mindre vand. Du finder kun Svanemærkede produkter i vores vaskehaller.

Hvilke typer bilvask tilbyder Circle K?

Her har du en lille, hurtig guide til den bedste bilvask ud fra dine behov. Du finder grundlæggende fire forskellige bilvaske hos Circle K.

Image
Bivask

Deluxe

Dobbelt Shine-polering
Vandafvisende behandling
Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Forstærket hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring

1 pakke Wipes med i købet

Image
classic bilvask

Classic

Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring
Voks

Image
Bilvask

Premium

Shine-polering
Vandafvisende behandling
Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring

1 pakke Wipes med i købet

Image
budget bilvask

Budget

Skumforvask
Hjulvask
Børstevask
Tørring
 
 
 

Hos Circle K lægger vi vægt på kvaliteten og grundigheden, og det er netop det, der karakteriserer vores Premium og Deluxe bilvaske. Der tager vaskeprogrammet hånd om årstidens snavs og skidt, ligesom din bil får en plejende behandling med vigtigt vedligehold af bilen. Det er disse to vaskeprogrammer vi anbefaler, hvis du ikke kan huske, hvornår din bil sidst blev beskyttet mod årstidernes snavs, hvornår lakken sidst fik en behandling mm.

Hvilken bilvask skal jeg vælge?

Trænger bilen til den grundige tur med både pleje, vedligehold og grundig rengøring, så anbefaler vi Deluxe – sæson bilvasken. Den er vores kvalitetsbilvask med alt det bedste til din bil. Med et sæsontilpasset program indeholder denne bilvask det bedste – og mere til. Bilen får en dobbelt shine-polering, der sikrer optimal glans og beskyttelse af lakken, samt en vandafvisende behandling. Bilen får også en særlig forstærket forvask og hjulvask.

Vores Premium – sæson bilvask er også et stærkt valg. Bilens lak får særlig opmærksomhed, ligesom programmet byder på en grundig bilvask optimeret til årstiden. Desuden får bilen en såkaldt shine-polering, der får lakken til at skinne, og sikrer god beskyttelse med en vandafvisende effekt.

Trænger din bil blot til en vask, der sender årstidens snavs til tælling, så anbefaler vi Classic – sæson til din bil. Dette vaskeprogram er med forstærket forvask, der både er effektiv og sparer tid på bilvasken. Det er med andre ord en budgetvenlig bilvask, der gør mere end det basale.

Vælg Budget bilvask, når din bil trænger til en basisvask med lettere rengøring. 
Vi har bilvask til lige godt alle slags snavs og alle budgetter. Nu er det bare op til dig at vælge.

De forskellige vaskeprogrammer afhænger af, om du har brug for en billig bilvask med let rengøring til budgetpris eller om din bil skal have den store tur med ekstra vedligehold og pleje af lakken. 

Uanset dine behov, byder vi dig velkommen i vores vaskehaller. 

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Sæsonvask er tilpasset årstiden

Hver sæson giver din bil forskellige udfordringer – fra vejsalt til snavs, insekter, pollen, fugleklatter og endda solen. Vores sæsonvask hjælper dig med at løse de forskellige udfordringer, som årets gang udsætter din bil for, til den bedste pris. Det er nemlig ikke kun for syns skyld, at en god og grundig bilvask er en god idé.

Om foråret og sommeren bliver din bil hurtigt udsat for pollen, fugleklatter og insekter. Ja, selv solens stråler er et problem for mange biler. Hver af disse sommertegn kan skade bilens overflade, og når først skaden er sket, så kan selv den bedste bilvask ikke længere hjælpe.

Omvendt byder vinteren i Danmark på saltede veje. Og når der er salt på vejene, så er det særligt vigtigt med hyppig bilvask. Selvom moderne biler har god rustbeskyttelse, kan vejsaltet stadig føre til slemme rustskader på undervognen. Du ser i øvrigt også bedre i de mørke måneder, når lygterne og ruderne er rene efter en god bilvask!

Vi anbefaler, at du tager hånd om din bil, før udfordringerne opstår. Regelmæssige besøg i vaskehallen gør underværker og sikrer, at din bil er i sin bedste stand. Det er den sikreste vej uden om værkstedsregninger og den billigste vej til en pæn og velholdt bil de næste mange år.

Image
ubegrænset_bilvask

Abonnement på netop din favorit

Uanset, om du er til budget-vasken, der tager det værste snavs, eller altid vælger deluxe, så kan du tegne et abonnement på netop din favorit. Så kan du vaske din bil igen og igen med dit yndlingsvaskeprogram.

Den bedste bilvask handler om mere end bare en god pris

Det vigtigste parameter for os, når vi udvikler vores forskellige bilvaske, er, at de er tidssvarende og grundige. Det er vigtigt for os, at du oplever en nem bilvask, der gør din bil skinnende ren, men også at du får mere end det. Det er derfor, vi tilbyder både Premium og Deluxe bilvaske, fordi de giver dig meget mere end ”blot” en vask. Din bil bliver nemlig også plejet og vedligeholdt.

Prisen afspejler, hvad du får for pengene. Du kan snildt vælge den bilvask, der blot sørger for en let rengøring. Du kan også vælge vores Premium eller Deluxe bilvaske, hvor vi har skruet op for den gode, grundige behandling af din bil, så den ikke blot bliver rengjort, men også holdes ved lige. På den måde får du, hvad du betaler for – pris og kvalitet hænger naturligvis sammen. Og netop kvaliteten er det, der er i toppen med Premium og Deluxe bilvaskene.

Det er op til dig at vurdere, hvad den mest fornuftige bilvask er. Vi råder dig til at tage din bils behov med i tankerne – hvad er bilens generelle stand? Hvilket vejr kører den gennem? – og husk på, at det som minimum er fornuftigt at vaske din bil en gang om måneden.

Image
EV extra fordele

Få rabat på bilvask

Der er fordele, der venter på dig med vores fordelsprogram Circle K EXTRA. Også når det gælder bilvask. Jo mere, du tanker, jo mere rabat kan du nemlig få på bilvask med EXTRA.