Image
bilvask
Image
bilvask

Oftest stillede spørgsmål og svar

Vi har samlet de mest stillede spørgsmål og svar til dig her. Er du stadig i tvivl om noget, så giv os endelig et kald eller spørg os, når du handler hos os.
 • Hvor kan jeg bruge mit abonnement på Circle K Ubegrænset bilvask?

  Du kan bruge Circle K Ubegrænset bilvask på over 190 Circle K stationer. Du skal tilknytte dit abonnement på Ubegrænset bilvask én af disse Circle K-stationer, og du bestemmer naturligvis selv hvilken. Du kan dog bruge dit abonnement på alle de stationer, der skilter med det.
  Se en oversigt her

 • Hvor ofte kan jeg vaske min bil?

  Du kan vaske din bil når som helst på alle de stationer, der skilter med Circle K Ubegrænset bilvask. Du kan vaske din bil helt op til to gange hver eneste dag.

   

 • Kan jeg vaske flere biler med mit abonnement på Circle K Ubegrænset bilvask?

  Abonnementet er knyttet til din mobiltelefon og gælder kun for bilen med det registreringsnummer, som du registrerede, da du tilmeldte dig. 

 • Hvilke vaskeprogrammer er med i Circle K Ubegrænset bilvask?

  Du kan frit vælge mellem fire forskellige vasketyper og dermed fire forskellige abonnementer på Ubegrænset bilvask. Du kan se dem på skiltene ved vaskehallen og i din Circle K app.

  Når du har valgt det abonnement som du vil have, kan du vaske den tilmeldte bil lige når du vil - naturligvis indenfor vaskehallens åbningstid (det er fra kl. 07.00 til 22.00 alle ugens dage). 
   

 • Hvordan tilmelder jeg mig et abonnement på Ubegrænset bilvask?

  Det er nemt og hurtigt at tilmelde dig Circle K Ubegrænset bilvask. Start med at downloade Circle K app’en i App Store eller Google Play - eller åbn app'en, hvis du allerede har den installeret. Opret en profil og vælg, hvilket abonnement på bilvask som du vil have. Herefter er dit abonnement klar til brug - bare følg vejledningen i app’en.
   

 • Hvor kan jeg ændre mine oplysninger?

  Du kan ændre nogle af de indtastede brugeroplysninger direkte i app’en. Ved behov for øvrige ændringer er du nødt til at kontakte kundeservice. Vi hjælper dig meget gerne!
   

 • Hvordan bruger jeg mit abonnement på Circle K Ubegrænset bilvask?

  Det er nemt og hurtigt at vaske din bil med et abonnement på Circle K Ubegrænset bilvask. Når først du har registreret dig i app’en, og købt et abonnement på Ubegrænset bilvask, så er du klar til at vaske bilen. Når vaskehallen er ledig, så følger du blot vejledningen i app’en. 
   

 • Hvordan afmelder jeg mit abonnement på Circle K Ubegrænset Bilvask?

  Du kan afmelde dit abonnement direkte i app’en. Abonnementet betales 30 dage forud. Ved afmelding vil abonnementet ophøre på månedsdagen for fornyelsen af abonnementet. Opsigelsen skal af hensyn til den automatiske debitering af dit kort ske senest 7 dage før månedsdagen for fornyelse af abonnementet.
   

 • Hvordan sletter jeg min profil?

  Du kan slette din profil direkte i app’en under ikonet MERE og MIN PROFIL. Du skal være opmærksom på, at dette har omgående effekt og du vil derfor ikke længere kunne vaske din bil med dit abonnement selvom din betalte månedsperiode ikke er udløbet. Eventuel overskydende periode der mistes ved sletningen, vil ikke kunne refunderes.
   

 • Kan jeg tilmelde en bil med gule nummerplader til Circle K Ubegrænset bilvask?

  Ja, det kan du godt. Det er dog et krav, at bilen ikke anvendes til erhvervsmæssig kørsel.