Image
bilvask billede
Image
bilvask

Hvilken bilvask skal jeg vælge?

Det er faktisk ganske enkelt, når det kommer til, hvilken bilvask der er den bedste til dig og din bil: Det gælder om at vælge den bilvask, der tager hånd om din bils behov her og nu. Det kræver blot lidt indsigt i, hvilke typer bilvask vi tilbyder. Vi guider dig her.

Hos Circle K tilbyder vi forskellige typer bilvask til dig, der vil komme ren og flot hele vejen fra A til Å. Men vi gør mere end det, for vi har udviklet to særlige bilvaskprogrammer, der også plejer og beskytter din bil. Når du besøger din lokale vaskehal eller måske en vaskehal, du suser forbi på farten, vil du derfor opleve et udvalg af bilvask typer, der tager hånd om dine behov. Fra den grundige kvalitetsbilvask til den prisvenlige, der tager den værste snavs.

Samtidig gør vi hos Circle K en indsats for at passe på miljøet. Når du vasker bilen i en af vores vaskehaller frem for hjemme på matriklen, så er der nemlig en helt klar fordel: Naturen og grundvandet slipper for unødvendige kemikalier. Du finder kun Svanemærkede produkter i vores vaskehaller. Det betyder at du med god samvittighed kan dreje ind til en bilvask, når det passer dig, og komme videre med god samvittighed.

Hvilke typer bilvask tilbyder Circle K?

Her har du en lille, hurtig guide til den bedst bilvask ud fra dine behov. Du finder grundlæggende fire forskellige bilvaske hos Circle K.

Image
Bivask

Deluxe

Dobbelt Shine-polering
Vandafvisende behandling
Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Forstærket hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring

1 pakke Wipes med i købet

Image
Bilvask

Classic

Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring
Voks

Image
Bilvask

Premium

Shine-polering
Vandafvisende behandling
Årstidsbestemt bilvask
Forstærket forvask
Hjulvask m. fælgrens
Undervognsvask
Børstevask
Tørring

1 pakke Wipes med i købet

Image
Bilvask

Budget

Skumforvask
Hjulvask
Børstevask
Tørring

Hos Circle K lægger vi vægt på kvaliteten og grundigheden, og det er netop det, der karakteriserer vores Premium og Deluxe bilvaske. Der tager vaskeprogrammet hånd om årstidens snavs og skidt, ligesom din bil får en plejende behandling med vigtigt vedligehold af bilen. Det er disse to vaskeprogrammer vi anbefaler, hvis du ikke kan huske, hvornår din bil sidst blev beskyttet mod årstidernes snavs, hvornår lakken sidst fik en behandling mm.

Her er lidt mere information om bilvask typerne:

Trænger bilen til den grundige tur med både pleje, vedligehold og grundig rengøring, så anbefaler vi Deluxe – sæson bilvasken. Den er vores kvalitetsbilvask med alt det bedste til din bil. Med et sæsontilpasset program indeholder denne bilvask det bedste – og mere til. Bilen får en dobbelt shine-polering, der sikrer optimal glans og beskyttelse af lakken, samt en vandafvisende behandling. Bilen får også en særlig forstærket forvask og hjulvask.

Vores Premium – sæson bilvask er også et stærkt valg. Bilens lak får særlig opmærksomhed, ligesom programmet byder på en grundig bilvask optimeret til årstiden. Desuden får bilen en såkaldt shine-polering, der får lakken til at skinne, og sikrer god beskyttelse med en vandafvisende effekt.

Trænger din bil blot til en vask, der sender årstidens snavs til tælling, så anbefaler vi Classic – sæson til din bil. Dette vaskeprogram er med forstærket forvask, der både er effektiv og sparer tid på bilvasken. Det er med andre ord en budgetvenlig bilvask, der gør mere end det basale.

Vælg Budget bilvask, når din bil trænger til en basisvask med lettere rengøring. 
Vi har bilvask til lige godt alle slags snavs og alle budgetter. Nu er det bare op til dig at vælge.

Gør din rejse nemmere med Circle K’s app

Med Circle K app’en kan du bl.a. betale med mobilen og finde din nærmeste Circle K.

Bilen og mobilen går hånd i hånd

Når du handler hos Circle K, behøver du ikke huske pungen. Du kan nemlig betale med mobilen. Det gælder også, når du tanker brændstof eller vil give din bil en tiltrængt tur i vaskehallen.

Med din mobil og Circle K’s app ved hånden går det hele nemt og hurtigt – og i øvrigt er det ganske smart, hvis det fx er blæsevejr og du allerhelst vil blive i bilen.

Image
mand sidder i bil, mens den bliver vasket

Få hver 6. bilvask gratis

Der er fordele, der venter på dig. Du kan bl.a. få hver 6. bilvask gratis, rabat på brændstof og eksklusive tilbud på produkter og oplevelser.

Image
HVO

Bæredygtighed hos Circle K

Vi vil drive hele branchen i en mere bæredygtig retning. Det når vi kun ved at arbejde på flere områder, fra emballage til drivmidler.

Vil du have tips og tricks til den bedste bilvask?

Det ér dejligere at køre i en flot, nyvasket bil. Det er faktisk også økonomisk smart, fordi hyppig bilvask passer på bilen og skåner den for sæsonskader.
Få gode råd og et par gode huskeregler til, hvordan du bedst forbereder dig inden bilvask og under selve bilvasken.

Se mere her