Image
Nattevagter
Image
Nattevagter_mobil

Som nattevagt hos Circle K får du den ultimative frihed under ansvar

Vi søger lige nu nattevagter på flere af vores stationer. For nogle er dét at være nattevagt næsten en livsstil. For andre er det et fleksibelt alternativ til 8-16-livet, da det giver frihed på andre tider af døgnet. Men for alle vores nattevagter gælder det, at de elsker frihed under ansvar.
Image
Glade medarbejdere

Her er der plads til alle. Også dig, der elsker at se solen stå op efter endt vagt.

Hos Circle K er nattevagten ikke bare én, som passer butikken, når de andre går hjem. Som nattevagt sørger du for, at alt i butikken spiller, inden morgentrafikken bryder løs. Du skal forberede mad, sørge for at butikken er indbydende – og ikke mindst være der for de kunder, som besøger butikken om natten. Din rolle er altafgørende for, at butikken fungerer hele næste dag, så du vil bliver én af nøglepersonerne på stationens team. 

Image
CK medarbejdere - solen - employer branding - nattevagt

Hvad består jobbet af?

Som nattevagt arbejder du typisk fra 23-08. Dit primære ansvar er at sørge for, at butikken spiller hele vejen rundt. Du skal forberede mad til næste dag, servicere andre natteravne, fylde op og fx rengøre kaffemaskine eller feje.

Image
Ledige stillinger

Er der nogen ledige stillinger som nattevagt?

Vi søger nattevagter i flere butikker over hele landet. Herunder kan du se, om der er nogle ledige stillinger i nærheden af dig.

Image
Årsrapporter

Hvad er fordelene ved at være nattevagt?

Du får i den grad et job med fleksibilitet – din arbejdsuge bliver tilrettelagt, så du får masser af frihed til at dyrke de ting, du holder af i din fritid. Og så gør det jo heller ikke noget, at du som nattevagt får ekstra tillæg.