Image
Kolde drikke
Image
smoothies

Frisklavede smoothies og shakes

Kig forbi Circle K, når du har brug for en sund og forfriskende smoothie to go, der giver ny energi - eller hvad med en lidt mere syndig shake? Vi kan friste med mange smagsvarianter af både smoothies og shakes, der alle er frisklavet til dig. Find din favorit lige her.
Image
Smoothies

Smoothies

Skal du bruge noget sundt og friskt på farten? Så prøv en af vores fantastiske lækre smoothies - to go eller to stay, hvis du trænger til en pause. Vi lover dig, at de er vanedannende. Vores smoothies fås i to forskellige størrelser, nemlig 35 cl og 50 cl. 

Du kan vælge mellem følgende smoothie varianter (alle smoothies indholder æblejuice)

Mango, ananas og papaya

Sund, frisk og eksotisk. Vores smoothie med mango, ananas og papaya smager lidt af at være på ferie. 

Jordbær og hyldeblomst 

Vores smoothie med jordbær og hyldeblomst er manges favorit. Den er perfekt til hele året. 

Jordbær og banan

En klassisk smoothie med jordbær og banan skuffer aldrig. Smoothien er fuldstændig uden tilsætningsstoffer, helt enkel, sød og god.

Image
Shakes

Shakes

Elsker du også en god shake? Med lidt god vilje kan man kalde vores shakes en smoothie i en lidt syndig udgave. Vi har fire forskellige shakes laves på en cremet vaniljemælk. Det er bare om at vælge ... eller komme igen lidt senere og hente én til!

Mango, ananas og papaya

Vores shake med mango, ananas og papaya er den perfekte drink til dig, som allerede drømmer dig væk på ferie. Shaken er både sund og frisk, og leder dine tanker hen på tropiske sandstrande. 

Jordbær og hyldeblomst 

Sluk tørsten med en forfriskende shake med jorbær og hyldeblomst. Lyserøde drinks er altid et sikkert hit!

Jordbær og banan

Nogle gange behøver man ikke mere end to ingredienser. I vores shake med jordbær og banan får du, hvad du ser - simpel, men med masser af smag.

Hindbær og jordbær

Vores shake med hindbær og jordbær er en velsmagende vitaminbombe. Alle vores bær fryses strakt efter plukning, så de bevarer vitaminerne og den gode smag, og det kan i sandhed siges om den her laban!