Image
Hero_denlillesult
Image
hero_denlillesult

Frisklavede smoothies og shakes

Vores smoothies er en sund og hurtig vej til ny energi. Din favorit findes helt sikkert blandt vores forskellige smagsvarianter, der alle er frisklavede.

Få gode tilbud på drikkevarer hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. kaffe, smoothies, koldpresset juice eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort.

Smoothies

Skal du bruge noget sundt og friskt på farten? Så prøv en af vores forskellige lækre smoothies - to go eller to stay, hvis du trænger til en pause. Vi lover, de er vanedannende. Vi har dem i to forskellige størrelser 35 cl og 50 cl. 

Image
smoothies

Du kan vælge i mellem følgende smoothies varianter: 

Mango, ananas og æble

Sund, frisk og eksotisk. Vores smoothie med mango, ananas og æble smager lidt af at være på ferie. 

Hindbær, banan og æble

En klassisk smoothie med hindbær, banan og æble skuffer aldrig. Vores er fuldstændig uden tilsætningsstoffer, helt enkel, sød og god.

Jordbær, hyldeblomst og æble

Vores smoothie med jordbær, hyldeblomst og æble er manges favorit. Perfekt til en varm sommerdag.

Jordbær, hindbær, mynte og æble

Det smager lige så godt i en smoothie, som det gør i mojitos. Mynte tilføjer det særlige friske twist i vores smoothie med jordbær, hindbær, mynte og æble.

Spinat, ananas og æble

Skipper Skræk ved det - spinat er mega sundt. Kombiner spinat med ananas i en smoothie, så får du hurtigt spist alle dagens grøntsager uden overhovedet at tænke over det.

Shakes

Elsker du også shakes? Med lidt god vilje kan man kalde vores shakes en smoothie i en lidt syndig udgave. Vi har 3 forskellige shakes lavet med cremet vaniljemælk.

Jordbær og banan

Nogle gange behøver man ikke mere end 2 ingredienser. I vores smoothie med jordbær og banan får du, hvad du ser - simpel, men fyldt med smag.

Jordbær, hindbær og mynte

Lyserøde drinks er et sikkert hit. Mynte tilføjer ekstra friskhed til vores smoothie med jordbær og hindbær.

Hindbær og blåbær

Vores smoothie med hindbær og blåbær er en velsmagende vitaminbombe. Alle vores bær fryses strakt efter plukning, så de bevarer vitaminerne og den gode smag.

Se, hvor du få en frisklavet smoothie