Image
Kolde drikke
Image
smoothies

Frisklavede smoothies og shakes

Kig forbi Circle K, når du har brug for en sund og forfriskende smoothie to go, der giver ny energi - eller hvad med en lidt mere syndig shake? Vi kan friste med mange smagsvarianter af både smoothies og shakes, der alle er frisklavet til dig. Find din favorit lige her.

Få gode tilbud på drikkevarer hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. kaffe, smoothies, koldpresset juice eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort.
Image
smooties

Smoothies

Skal du bruge noget sundt og friskt på farten? Så prøv en af vores fantastisk lækre smoothies - to go eller to stay, hvis du trænger til en pause. Vi lover dig, at de er vanedannende. Vi har dem i to forskellige størrelser, nemlig 35 cl og 50 cl. 

Du kan vælge mellem følgende smoothie varianter: 

Mango, ananas og æble

Sund, frisk og eksotisk. Vores smoothie med mango, ananas og æble smager lidt af at være på ferie. 

Hindbær, banan og æble

En klassisk smoothie med hindbær, banan og æble skuffer aldrig. Smoothien er fuldstændig uden tilsætningsstoffer, helt enkel, sød og god.

Jordbær, hyldeblomst og æble

Vores smoothie med jordbær, hyldeblomst og æble er manges favorit. Den er perfekt til en varm sommerdag.

Jordbær, hindbær, mynte og æble

Det smager lige så godt i en smoothie, som det gør i mojitos ... Mynte tilføjer det der særligt friske twist i vores smoothie med jordbær, hindbær, mynte og æble. Vi kan kun anbefale den!

Spinat, ananas og æble

Skipper Skræk ved det: Spinat er mega sundt. Kombinér spinat med ananas i en smoothie, så får du hurtigt spist alle dagens grøntsager uden overhovedet at tænke over det. Og så smager det fremragende.

Shakes

Elsker du også en god shake? Med lidt god vilje kan man kalde vores shakes en smoothie i en lidt syndig udgave. Vi har tre forskellige shakes lavet med cremet vaniljemælk. Det er bare om at vælge ... eller komme igen lidt senere og hente én til!

Jordbær og banan

Nogle gange behøver man ikke mere end to ingredienser. I vores shake med jordbær og banan får du, hvad du ser - simpel, men med masser af smag.

Jordbær, hindbær og mynte

Lyserøde drinks er et sikkert hit. Mynte tilføjer ekstra friskhed til vores shake med jordbær og hindbær.

Hindbær og blåbær

Vores shake med hindbær og blåbær er en velsmagende vitaminbombe. Alle vores bær fryses strakt efter plukning, så de bevarer vitaminerne og den gode smag, og det kan i sandhed siges om den her laban!