Image
prime
Image
PRIME

Køb PRIME hos Circle K

Verdens mest hypede læskedrik, PRIME Hydration, kommer snart på Circle K-stationer over hele landet.

Det ekstremt populære læskedrikmærke, PRIME, som de to internationale influencere Logan Paul og KSI står bag, kommer til Circle K. Det sker inden længe, hvor PRIME Hydration-læskedrikken vil ramme hylderne på alle 226 Circle K-stationer i hele landet. Vi kommer snart med en mere præcis dato for lancering – glæd dig!

Over 100 millioner følgere  

Den store interesse for PRIME er især skabt af brandets to ejere, amerikanske Logan Paul og engelske KSI. De har bokset mod hinanden to gange, og er begge meget populære influencere med tilsammen mere end 100 millioner følgere på tværs af YouTube, Instagram, Twitter og TikTok.

Fire smagsvarianter 

Circle K tilbyder PRIME Hydration i fire forskellige smagsvarianter: Blue Raspberry, Lemon Lime, Tropical Punch og Ice Pop.

Image
prime ice pop

ICE POP

Smagen er svær at beskrive – den skal prøves!

Image
Blue raspberry

BLUE RASPBERRY

Blå hindbær? Det lyder sjovt, men smager fantastisk.

Image
lemon prime

LEMON LIME

Hvis du er til syrlige drikke, er LEMON LIME noget for dig.

Image
prime tropical

TROPICAL PUNCH

Et mix af tropiske frugter, giver en sød og læskende smag.

Få svar på dine spørgsmål om PRIME

 • Hvad lancerer Circle K?

  Snart lancerer vi PRIME Hydration, som er en af verdens mest hypede læskedrikke. Vi er stolte over at være en af de første forhandlere i Europa, der kan tilbyde vores danske kunder PRIME Hydration.    

  Det er de to succesfulde influencere Logan Paul og KSI, der står bag PRIME-produkterne. Logan Paul har over 68 millioner følgere på tværs af YouTube, Instagram, Twitter og Tik Tok, mens KSI har over 44 millioner følgere på de samme sociale medier. Logan Paul er desuden kæreste med den danske supermodel Nina Agdal.  

  Det første PRIME-produkt kom på markedet i udlandet i 2022 og er blevet særdeles populære blandt unge.  

 • Hvor og hvornår kan man købe PRIME?

  PRIME Hydration kan købes på alle 226 Circle K-stationer meget snart. Vi tager dog forbehold for, at der kan blive hurtigt udsolgt, og vi kan derfor ikke garantere, at produktet kan fås på din lokale station. 

 • Hvad koster PRIME Hydration?

  PRIME Hydration sælges hos Circle K til en stykpris på 25 kr., og kommer i 500 ml. plastikflasker.   

 • Er PRIME Hydration godkendt af Fødevarestyrelsen til salg i Danmark?

  Når vi sælger et nyt produkt som PRIME Hydration i Danmark, så overholder vi naturligvis Fødevarestyrelsen retningslinjer. 

  PRIME Hydration er en ny kategori af læskedrikke, der er udviklet til at slukke tørsten og tilføre et supplement af vitaminer og mineraler, herunder elektrolytter og antioxidanter. De nye PRIME Hydration-læskedrikke, der sælges hos Circle K, er baseret på kokosvand og tilpasset det danske marked, således at de overholder Fødevarestyrelsens retningslinjer. Læskedrikken er hverken tilsat sukker eller koffein. 

 • Hvad er forskellen på PRIME Energy og PRIME Hydration?

  PRIME Energy er en klassisk energidrik, hvor der er tilføjet koffein. PRIME Hydration er en læskedrik uden sukker med tilsatte vitaminer. 

  PRIME Hydration indeholder: 

  • 10,5% kokosvand 
  • Vitamin E
  • Vitamin B6 og B12
  • Magnesium
  • Kalium
  • Intet tilsat sukker og koffein  
  • Lavt kalorieindhold