Image
Medarbejdere Circle K
Image
Medarbejdere Circle K - Mobilbillede

Medarbejderfortællinger: Thomas Flyvberg Fischer

Hos Circle K betyder vores ansatte alt. Lige fra forpladsen, til butikken og til hovedkontoret får de alt til at løbe rundt i dagligdagen. De er kort sagt de bedste repræsentanter, vi har, og derfor vil vi i en række artikler dele deres fortællinger fra hverdagen hos Circle K. Alle artiklerne tager udgangspunkt i fem spørgsmål, så vi lærer medarbejderen bedre at kende.

Skrevet af: Dennis Dalgaard & Studentum.dk, april 2021

Denne medarbejderfortælling har fokus på, hvordan det er at arbejde som Senior Analytiker i Finansafdelingen hos Circle K. Her giver Thomas Fyvbjerg Fischer sin personlige fortælling om, hvorfor han mener, det er spændende at være en del af Circle K. Thomas har arbejdet som Senior Analytiker hos os i snart 3 år, hvor han beskæftiger sig med analyser og opfølgning af resultater for vores fysiske butikker.

Historien er også bragt på Studentum.dk. Læs hele historien her.

Kan du kort fortælle, hvad du beskæftiger dig med hos Circle K?

Som en del af vores finansafdeling er mit fokus på resultaterne for vores detailforretning – altså den fysiske butik. I hverdagen er en af mine roller blandt andet at give sparring til kategoricheferne om, hvordan vi sammen kan gøre forretningen bedre i dag og skabe endnu bedre resultater i morgen. Her er det mit mål at skabe en fælles forståelse af de værdier, som skaber gode resultater, så vi kan blive ved med at sikre den bedste kundeoplevelse. 

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Min berøringsflade i Circle K er meget stor, og opgaverne spænder virkelig bredt. Det synes jeg er en utrolig spændende udfordring, fordi jeg får så stor indsigt i vores forretning på tværs. Den mest spændende udfordring det seneste år har dog selvfølgelig været at analysere, hvordan Covid-19 har påvirket vores salg og folks forbrugsmønstre. Det har givet os en unik og bedre forståelse for, hvordan vi kan agere mest hensigtsmæssigt i en global pandemi – eller i en anden stor krise.

Image
Thomas - medarbejder

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet Cand.Merc.FIR (Finansiering og Regnskab). Min uddannelse har givet mig relevant regnskabs- og finansiel forståelse. Jeg bruger uddannelsen til alt fra budgettering, værdiansættelse og dybdeborende resultatanalyser. Hvad der måske er mere vigtigt, så bruger jeg min uddannelse og den erfaring, jeg har fået hos Circle K til at omsætte analyserne til strategiske initiativer, der bliver til konkret handling ude i butikkerne. Min uddannelse bruges derfor i høj grad i min dagligdag hos Circle K.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Circle K?

1. Frihed under ansvar
2. Gode kollegaer med en stærk kultur
3. Mulighed for personlig udvikling

Dette er de tre vigtigste grunde til, at jeg har valgt at arbejde hos Circle K. Der er god sparing på tværs af vores Finansteam i Danmark, samt resten af Europa, hvor mulighederne for at udvikle mine kompetencer og opnå nye er noget, som skinner igennem.

Hvorfor er Circle K en god arbejdsplads for dig? 

Circle K er i konstant udvikling, og der sker meget på den grønne omstilling samt i forhold til købsmønstrene hos vores kunder. Den daglige sparing med kollegaerne på kontoret samt i resten af Europa gør, at den faglige viden og kompetence er utrolig høj, og dette udvikler mine færdigheder dagligt. Det er super fedt!.

Derudover kan jeg ikke rose virksomhedens kultur nok. Det er de gode kollegaer og den stærke kultur, som gør, at det er en fornøjelse at gå på arbejde hver dag...

Image
image_card_rikke_665x374px.jpg

Medarbejderfortælling Rikke Larsen

Som distriktschef hos Circle K skal du kunne holde mange bolde i luften. Det kan Rikke, og hendes hverdag kan du læse mere om her, hvor hun deler sin personlige fortælling om hendes daglige opgaver, og hvorfor hun elsker at arbejde hos Circle K…

Image
Fasttrack

Mindre kø og tomgang – mere fast track

Hvis du er træt af at holde i kø eller tomgang, så læs med her, hvor Circle K præsenterer det vi kalder Fast Track. Det er Circle K’s helt særlige baner ved pumpen, der gør det lettere og hurtigere at komme til og fra et pitstop med optankning…

Image
Foodcoach

Få de allerbedste mad-på-farten oplevelser

Hvad er egentlig en foodtrainer? Og hvorfor har Circle K implementeret foodtrainer-konceptet i vores mere end 225 butikker landet over? Det kan du læse mere om her, hvor Circle K sætter fokus på unikke ’Mad-på-farten’ oplevelser…