Image
Partnerskab
Image
Paetnerskab

Medarbejderfortællinger: Rikke Larsen

Hos Circle K betyder vores ansatte alt. Lige fra forpladsen, til butikken og til hovedkontoret får de alt til at løbe rundt i dagligdagen. De er kort sagt de bedste repræsentanter, vi har, og derfor vil vi i en række artikler dele deres fortællinger fra hverdagen hos Circle K. Alle artiklerne tager udgangspunkt i fem spørgsmål, så vi lærer medarbejderen bedre at kende.

Skrevet af: Dennis Dalgaard og Studentum.dk, Januar 2021

Denne medarbejderfortælling har fokus på, hvordan det er at arbejde som distriktschef hos Circle K. Her giver Rikke Larsen sin personlige fortælling om, hvorfor hun mener, det er spændende at arbejde hos os. Rikke har arbejdet i Circle K i over 10 år, hvor hun nu er distriktschef for 14 butikker i Storkøbenhavn og Nordsjælland, med et ansvar for 28 ledere og 130 medarbejdere.

Historien er også bragt på Studentum.dk. Læs hele historien her.

Kan du kort fortælle, hvad du beskæftiger dig med hos Circle K?

Overordnet er jeg som distriktschef bindeleddet mellem hovedkontoret og butikkerne og derfor både rollemodel og garant for Circle K’s værdisæt. Det er min fornemmeste opgave at sikre, at mine butikschefer arbejder ud fra Circle K’s strategi og koncept, samt er godt klædt på i rollen og motiveret til at løfte opgaverne i mål. Vores kunder skal nemlig altid mødes af dedikerede medarbejdere, med overskud og energi, som altid stræber efter at levere kvalitet og kundeservice i verdensklasse – og ikke mindst trives i deres job.

Hvad er de mest spændende opgaver i dit job?

Mere end noget andet er det mennesker og udvikling, og den alsidighed mennesker skaber i forskellige opgaver og løsninger. Ledere og medarbejdere er de vigtigste tandhjul i vores forretning og står bag alt, hvad vi arbejder med, og de resultater vi skaber. Uanset om det er salg, drift, standarder eller konceptstyring, drejer alt sig om menneskerne bag.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Oprindeligt er min uddannelse i en helt anden retning, men mit fritidsarbejde hos Circle K udviklede sig bare virkelig hurtigt. På mindre end 5 år er jeg gået fra deltidsmedarbejder til distriktschef, hvor jeg i høj grad er blevet støttet af mine erfaringer og læring på jobbet, men også af to interne lederuddannelser, som har givet mig ballast samt indsigt fagligt og personligt. Særligt min lederidentitet er inspireret af et højt fagligt niveau på de interne uddannelser.

Image
image_card_rikke_665x374px_0.jpg

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Circle K?

  • Som leder er der en opgave som overskygger de andre i vigtighed – nemlig at få medarbejderne til at blive en succes i deres job.
  • Fokus på faglig og personlig udvikling af mine medarbejdere. For mig handler det om at finde frem til det mulige potentiale hos hver enkelt, og lære nyt hverdag, så vi sammen kan skabe positive resultater.
  • At sikre en god og tillidsfuld arbejdskultur, med gode relationer, og et stærkt fælleskab i teamet, som skaber et effektivt og motiverende arbejdsmiljø, med højt engagement og trivsel i hverdagen.

Hvorfor er Circle K en god arbejdsplads for dig? 

Hele virksomhedens DNA og kultur gør det til en attraktiv arbejdsplads for mig. Der er altid fart på og ingen dage er ens, hvilket giver en dynamisk hverdag, hvor forandring og udvikling skaber konstant fremdrift. Karrieremulighederne er mange, og der tages mange initiativer for at hjælpe og udvikle talenter via vores interne uddannelsesforløb, hvilket giver mulighed for en god karriere, uanset retning. Kort sagt: Hvis ambitionerne er der, er mulighederne der også.

Image
camilla

Medarbejderfortælling Camilla Holm

Hvordan ser dagligdagen mon ud som butikschef hos Circle K? Det kan du læse mere om her, hvor vores medarbejder Camilla Holm Pedersen deler hendes personlige fortælling om hendes daglige arbejdsopgaver, og hvorfor hun elsker at arbejde hos Circle K…

Image
Foodcoach

Få de allerbedste mad-på-farten oplevelser

Hvad er egentlig en foodtrainer? Og hvorfor har Circle K implementeret foodtrainer-konceptet i vores mere end 225 butikker landet over? Det kan du læse mere om her, hvor Circle K sætter fokus på unikke ’Mad-på-farten’ oplevelser…

Image
børnekaffe

Derfor giver samarbejdet om Børnekaffe mening

Børnekaffe-kampagnen er en kampagne, som gør en konkret forskel for udsatte og unge. Læs med her, hvor Sine Gadeberg fra Børns Vilkår giver hendes refleksioner over, hvorfor kampagnen og samarbejdet giver så god mening…