Image
station
Image
station

Meget mere end en tankstation

Der er ingen tvivl om, at Circle K er en klassisk tankstation, hvor du kan tanke det nødvendige brændstof på farten. Men vi er også meget mere end en tankstation. Hos Circle K kan du nemlig tanke energi til din krop, oplade din elbil eller blot tage en pause, når du er på en længere tur. Og vores ambition for fremtiden er, at vi i endnu højere grad vil arbejde på at være meget mere end den klassiske tankstation.

Engang var tankstationer blot et sted, man holdt ind for at tanke bilen, måske lige måle dæktrykket, låne toilettet, og så var man ellers videre. Circle K startede da også som en helt almindelig tankstation. Siden 70’erne har vi gradvist udvidet vores sortiment til nu at tilbyde et bredere udvalg af produkter som snacks, drikkevarer og mad på farten. Netop vores madsortiment har været et vigtigt skridt i rejsen mod at blive til mere end en klassisk tankstation, men også en reel destination, når du er på farten. Faktisk synes vi, at vores mad er værd at stoppe for. 

I dag tilbyder vores stationer en bred vifte af faciliteter og services, der rækker langt ud over blot at tanke din bil. Selvom den del også er vigtig, så kan man jo lige så godt bruge anledningen til at strække benene, få lidt at spise eller en kop varm kaffe.

Bedre mad på farten 

Engang var tankstationsmad synonymt med pølser og chips. Det kan du selvfølgelig stadig få i dag, men vores sortiment er blevet betydeligt større og mere varieret. Vores Circle K-butikker byder fx på velsmagende burgere, farverige salater eller hvad med en sprød, grillet panini? Fælles for alt på vores menukort er, at maden er tilberedt af gode råvarer, og både kan nydes hos os eller tages med videre. 

Hos Circle K har vi mål om at gøre det nemt at nyde bedre mad og drikkevarer på farten. Og med bedre mad taler vi ikke kun om smag og kvalitet, men også bæredygtige råvarer. Vi vil gerne støtte en retfærdig og bæredygtig verdensomspændende fødevareindustri.

Image
Circle K Mad

Vores madtilbud

Hos Circle K er det nemt at stille sulten – og så smager det godt. Start dagen med duftende bagværk hos Circle K. Eller en frisksmurt sandwich til frokostpausen. Måske endda en snack, når lækkersulten melder sig?
 

Image
HVO

Fokus på kvalitet og behandling

Nyd din kaffe og mad med god samvittighed. Kaffen er fx økologisk og Rain Forest Alliance-certificeret, mens ca. 95% af vores kylling er velfærdskylling fra Danmark. Vi er løbende i dialog med vores leverandører om konstant at optimere vores indkøb.

Overraskende god kaffe - for en tankstation

Vi ved det godt – for nogle vil det være ret overraskende, at en tankstation tilbyder kvalitetskaffe. Men det gør vi altså. For det første, kan du i vores butikker få nærmest enhver slags kaffe, du kan komme i tanke om – lige fra filterkaffe fra kanden til americano, flat white eller en latté. 

For det andet, så er vores kaffe økologisk. Lige fra de Rainforrest Alliance-certificerede kaffebønner til den danske Naturmælk. Og er du ikke til konventionel mælk, så har vi skam også havremælk tilgængelig. Med vores kaffe, vil vi gerne give dig en god oplevelse hver gang, du besøger en Circle K-station.

Image
kaffekopper

Overraskende god kaffe

Kig forbi Circle K til en velsmagende, friskbrygget kop kaffe. Vores kaffe er overraskende god, og udvalget er stort. Vælg din favorit blandt latte, cappuccino, chai, americano, flat white, varm kakao, te – og mange flere.

Ladestandere som en del af fremtidens tankstation 

Som et af Danmarks største energi- og brændstofselskaber følger vi med tidens tendenser – særligt inden for brændstof. Gennem årene har vi som tankstation naturligvis tilbudt vores kunder at tanke både benzin og diesel - og den tungere transport har tilmed kunnet tanke HVO og AdBlue. Det kan de stadig. Men vi har konstant fokus på at tilbyde nye og bedre former for brændstof. Inden for tung transport investerer vi derfor i Power-to-X-teknologi, der kan skabe brændstof fra vedvarende energikilder som solenergi og vindmøller. Der er lidt vej endnu, men det er et spændende område i rivende udvikling.

En udvikling, der går endnu hurtigere, er elbilsmarkerdet. Salget af elbiler vokser år for år, og den udvikling kan kun fortsætte, hvis bilerne kan lades op både ved privatadressen og på farten. Derfor har Circle K investeret massivt i lynladestandere. Ambitionen er, at vi i 2030 har 1300 ladepunkter i Danmark – og vi er allerede godt på vej. I sommeren 2023 nåede vi de første 230 ladepunkter på vores stationer. 

Og det er særligt i forhold til elbilskunderne, at Circle K kommer til sin ret. Selvom vores ladestandere er hurtige, så vil man opleve lidt ventetid, mens bilen lader. På Circle K kan man låne toilettet, få sig en kop kaffe eller holde arbejdsdagens pause imens man venter. Dermed slår man to fluer med et smæk, og gør ventetiden mere effektiv i forhold til andre ladestandere, der ikke har samme omkringliggende tilbud. 

Image
ev el lade

Lad op på Circle K

Oplad din elbil med vores lynladere, når du er på tur – så er du hurtigt på farten igen. Vores ladestandere er nemlig op til 10 gange hurtigere end almindelige ladere, og så kan du endda lade helt uden abonnement – og nyde en kaffe, mens du venter.

Som sagt, er Circle K naturligvis et netværk af tankstationer. Men vi bestræber os på at være meget mere end det, og at tilbyde dig oplevelser og kvalitet, som du måske ikke havde forventet at finde på en tankstation. Vi håber og forventer at overraske dig positivt ved næste besøg.