Image
børn i bilen
Image
børn i bilen

Circle K støtter gode formål

Hos Circle K støtter vi organisationer og velgørende tiltag, så vi sammen kan skabe positive samfundsbidrag og træffe bæredygtige valg. Her har vi især fokus på tiltag for sårbare børn og unge samt lokale tiltag.
Image
Børnekaffe

Børns Vilkår

Vi har siden 2019 haft et samarbejde med Børns Vilkår med kampagnen BørneKaffe, som har resulteret i, at der er indsamlet over fem millioner kroner til BørneTelefonen (anonym telefonrådgivning for børn). Donationerne er bl.a. gået til at udvide BørneTelefonens åbningstid, så den nu er døgnåben.

Børnekaffen er nu tilgængelig hele året rundt.

Sidste år rejste Circle K i alt 1 mio. Kr., som gik til finansiering af Børns Vilkårs nye rådgivningstilbud, HØRT, som er målrettet unge mellem 15-24 år, og vi vil fortsætte partnerskabet fremadrettet.

Læs mere om Børns Vilkår

Image
julemærkefonden logo

Julemærkefonden

Med vores brand INGO går vi ind i det femte år af samarbejdet med organisationen Julemærkefonden, hvor vi støtter arbejdet med børn, som har det svært. 

Julemærkefonden hjælper hvert år 1.000 børn til et bedre liv uden mobning, ensomhed og generel dårlig trivsel.

INGO donerer et fast, årligt beløb på 250.000 kr., men ved hjælp af initiativer som indsamling blandt medarbejdere samt salg af den særlige “Julemærkevask”er det lykkedes at donere endnu flere penge.

Læs mere om Julemærkefonden 

Image
fødevarebanken logo

FødevareBanken

I 2022 indgik vi en brændstofaftale med nonprofit-organisationen FødevareBanken, som arbejder for at hindre madspild og madfattigdom i Danmark. Det gør de ved at modtage overskudsmad fra fødevareproducenter og grossister, som 200 frivillige ildsjæle hver dag kører ud til 350 sociale organisationer. Fødevarebanken har 17 kølebiler, der triller rundt på de danske landeveje og som kører 450.000 km hvert år. Så mange kilometer kræver naturligvis meget diesel, og derfor har vi valgt at støtte dem og indgået en rabataftale på brændstof med dem – og har senest også doneret en termo-kop til alle de frivillige, så de kan få gratis kaffe på alle vores stationer, på deres ture ud med mad.  

Vi er glade for at støtte FødevareBanken og hjælpe med at bekæmpe madspild og madfattigdom samt hjælpe endnu flere modtagersteder.

Læs mere om FødevareBanken

Image
logo

Donation til Hellebroen og børnehjemmet Løkkehus

Det seneste år har vi doneret penge til Hellebroen, som er en privat velgørende forening, der har til formål at hjælpe unge hjemløse og udsatte mellem 18-29 år i en samlet indsats. Foreningen driver både værested, herberg, udslusningsboliger og et kontorhotel, hvor de unge kan arbejde og tjene penge. Der er ca. 120 unge fast tilknyttet Hellebros værested.

Herudover har vi doneret penge og julegaver til børnehjemmet Løkkehus i Odense. De blev samlet ind af vores medarbejdere til en juletræsfest i december for medarbejdere og familier. Forud for juletræsfesten var der også samlet ind og købt personlige julegaver til alle børn på børnehjemmet.

Læs mere om Hellebroen

Læs mere om Løkkehus