Image
madstaiton
Image
madstation

Du er nu ankommet til din madstation…

Vi kender det alle: Man kører på tværs af landet, og får brug for en spisepause, som byder på mere end en fransk hotdog i skødet eller tarvelig cafeteriemad. Derfor har vi allerede moderniseret næsten en tredjedel af vores over 225 butikker. Vi kalder dem madstationer.

Skrevet af: Dennis Dalgaard og Camilla Simonsen, september 2020

Nyd maden på vores madstation

Mad på farten behøver jo ikke betyde, at man skal skynde sig – eller at man tager mad med i bilen. En madstation er Circle K’s bud på, hvordan man bringer kvalitet, omhu og hyggelige rammer tilbage i madoplevelsen – også når man er på vej fra A til B. Det er elementer, som ofte risikerer at gå i glemmebogen, fordi fart fylder så meget.

Men har I så kun mad på madstationerne…?

Bare rolig, der er stadig lækker mad af god kvalitet på alle vores over 225 butikker. På vores Circle K-madstationer er der lagt ekstra meget omhu i oplevelsen og udvalget, hvor kvaliteten sikres af vores foodtrainer. Samtidig har vi på madstationerne udvidet menuen med alt fra friske smoothies til varme smørcroissanter og hjemmelavet vegetarpizza. Vi har selvfølgelig også vores kendte burger, som er blevet opgraderet med kvalitetskød, salsa og en stenovnsbagt bolle.

Vi bruger hos Circle K lang tid på at udvælge varer og udvikle vores opskrifter, således det kun er de bedste råvarer som lukkes ind i vores butikker. Det er nemlig kun de bedste samarbejdspartnere og leverandører, som vi indgår et samarbejde med.

Så gør din rejse nemmere – og kig ind forbi os, når du er på farten. Hurtig mad kan sagtens være frisklavet, fristende og smage godt.

Image
camilla

Medarbejderfortælling Camilla Holm

Hvordan ser dagligdagen mon ud som butikschef hos Circle K? Det kan du læse mere om her, hvor vores medarbejder Camilla Holm Pedersen deler hendes personlige fortælling om hendes daglige arbejdsopgaver, og hvorfor hun elsker at arbejde hos Circle K…

Image
Foodcoach

Få de allerbedste mad-på-farten oplevelser

Hvad er egentlig en foodtrainer? Og hvorfor har Circle K implementeret foodtrainer-konceptet i vores mere end 225 butikker landet over? Det kan du læse mere om her, hvor Circle K sætter fokus på unikke ’Mad-på-farten’ oplevelser…

Image
grøn

Vi er klar til grønnere privattransport

Er du ligesom Circle K også klar til en grønnere privattransport? Så læs med her, hvor Circle K præsenterer sin treenighed af klimavenlige, CO2-reducerende og innovative, alternative drivmidler, der bidrager til den grønne omstilling af privatbilisme