Image
Pressepolitik
Image
Pressepolitik

Medarbejderfortællinger: Camilla Holm Pedersen

Hos Circle K betyder vores ansatte alt. Lige fra forpladsen, til butikken og til hovedkontoret får d alt til at løbe rundt i dagligdagen. De er kort sagt de bedste repræsentanter, vi har, og derfor vil vi i en række artikler dele deres fortællinger fra hverdagen hos Circle K. Alle artiklerne tager udgangspunkt i fem spørgsmål, så vi lærer medarbejderen bedre at kende.

Skrevet af: Dennis Dalgaard & Studentum.dk, december 2020

Denne medarbejderfortælling har fokus på, hvordan det er at arbejde som butikschef hos Circle K. Her giver Camilla Holm Pedersen på 23 år sin personlige fortælling om, hvorfor hun finder det spændende at arbejde hos os. Camilla har arbejdet i Circle K i 4,5 år, hvor hun nu er butikschef for vores butik på Englandsvej, Amager, med et ansvar for 12 ansatte.

Historien er også bragt på Studentum.dk. Læs hele historien her

Kan du kort fortælle, hvad du beskæftiger dig med hos Circle K?

Mit primære arbejde er planlægning og drift af vores butik. Prioritering og rutiner er derfor nøgleordene for min hverdag i Circle K. Som butikschef er det nemlig vigtigt, at alle vores arbejdsopgaver er nøje tilrettelagt. Det er vigtigt, så vi kan prioritere at have mest muligt tid til vores kunder, når der er travlt, samt have tid til praktiske opgaver i de stille perioder.

Hvad er de mest spændende opgaver i dit job?

Det er altid spændende og udfordrende at arbejde med mennesker. At sætte et velfungerende team sammen, som skal kunne arbejde sammen, og samtidig se hver enkelt medarbejder som et individ, kræver rigtig meget arbejde. Men jeg ved også, at de kræfter jeg ligger i den enkelte medarbejder, vender sig til det positive for hele virksomheden.

Image
camilla


Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har gennemført Circle K’s egen ’karrierestige’, hvor der findes to uddannelser: Assistent Store Manager (ASM), der er en forberedende souschef uddannelse, og så næste trin på karrierestigen New Store Manager (NSM), der forbereder dig til at blive daglig leder – og derefter Store Manager (butikschef). De to uddannelser har to forskellige formål. ASM er driftsbaseret, og NSM har ledelse og personlig udvikling i fokus. Begge uddannelser bruges i den grad i min dagligdag.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Circle K?

  • Circle K har stor fokus på plads til udvikling og mennesket
  • Frihed under ansvar
  • Alle har en stemme i Circle K

Hvorfor er Circle K en god arbejdsplads for dig? 

Circle K er attraktiv for mig, fordi jeg kan være den leder, jeg gerne vil være. Vi tilbyder interne uddannelser – altså karrierestigen, og hos os går vi mere op i udvikling end afvikling. Den tilgang kan jeg godt lide. Det er et godt arbejdsmiljø at være i, og der er mange, der kender hinanden på kryds og tværs, og ens netværk bliver hurtigt større.

Image
Rikke

Medarbejderfortælling Rikke Larsen

Som distriktschef hos Circle K skal du kunne holde mange bolde i luften. Det kan Rikke, og hendes hverdag kan du læse mere om her, hvor hun deler sin personlige fortælling om hendes daglige opgaver, og hvorfor hun elsker at arbejde hos Circle K…

Image
bilpleje

Gode råd til bilpleje

Vil du også holde din bil i god stand, så du på den lange bane kan spare mange penge? Læs mere her, for at få gode tips og tricks til, hvordan du bedst vedligeholder din bil...

Image
børnekaffe

Derfor giver samarbejdet om Børnekaffe mening

Børnekaffe-kampagnen er en kampagne, som gør en konkret forskel for udsatte og unge. Læs med her, hvor Sine Gadeberg fra Børns Vilkår giver hendes refleksioner over, hvorfor kampagnen og samarbejdet giver så god mening…