Image
el
Image
el_mobil

Underholdning, mens du lader

Selvom vi har lynladere på Circle K, som sikrer hurtig opladning af din elbil, så skal du stadig slå lidt ventetid ihjel. Derfor har vi samlet en bunke underholdning til dig – læs mere om elbiler, få gode tilbud i vores fordelsprogram EXTRA eller lyt med i vores podcast Børn på Bagsædet.

Hos Circle K kan du lade din elbil, når du er på farten. Vores lynladere er op til 10 gange hurtigere end almindelige ladere, og så er de helt uden abonnement. Mens du lader, kan du jo passende strække benene, låne vores toilet og tage en pause med en varm kop kaffe eller en frisklavet sandwich. Ved at tilmelde dig vores gratis fordelsprogram EXTRA, får du tilmed rigtige gode fordele og rabatter som fx. 10 øre rabat pr. Kwh. Og meget mere. 

Image
EV extra fordele

Få gode tilbud med EXTRA

Med EXTRA får du fx. hver 6. kaffe, kolde drik og søde fristelse gratis. Det er perfekt til dig, der ofte kommer forbi for at lade din bil – og lige skal forsøde ventetiden. Det er helt gratis at være en del af EXTRA.

Image
5 fem

5 tips til dig, som kører på ferie i elbil

Uanset hvor turen går hen, så er elbilen et godt og miljøvenligt transportvalg. Det kræver dog, at du er lidt ekstra forberedt - her får du fem tips til ferien, når du kører elbil.

Image
ev el lade

Fremtidens elbiler

Der er ingen tvivl om, at fremtidens bilteknologi er elektrisk. Der er stor fremgang i antallet af solgte elbiler i Danmark, hvilken uden tvivl også betyder, at batterikapacitet og lademuligheder vil øges. Tag med her, når vi kigger ind i fremtiden.

Image
ev el lade kaffe

7 ting, du kan lave mens bilen lader

Gør opladningen af din elbil til en tiltrængt pause i hverdagen fremfor noget, der irriterer og stresser. Her får du syv idéer til ting, du kan lave mens du venter på din bil bliver ladet op.

Podcast til børnene

Det kræver sin mor og far at underholde børnene på bagsædet på den længere biltur – især, hvis bilen lige skal lades op på vejen. Derfor har vi udviklet et podcast-univers for børn. Børn på Bagsædet er en sjov podcast for de mindste, ja faktisk for hele familien. 

Image
Børn på bagsædet app underholdning

Lyt med til Børn på bagsædet

Quiz og lyt med til Børn på Bagsædet. En podcast med quizzer, røverhistorier og vittigheder for hele familien. Og som noget nyt også trafiktips til de mindste!