Konkurrencebetingelser - 1 meter Skipper’s Pibes (indeholder 60 piber).

Bemærk – det er ikke her, du deltager i konkurrencen, men på statusopdateringen den 2. juni 2020!

DET KAN DU VINDE

1 meter Skipper’s Pibes (indeholder 60 piber).

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN
Du deltager i konkurrencen ved at besvare statusopdateringen, som Circle K Danmark deler på Facebook den 2. juni 2020. 

For at tælle som deltager skal du i en kommentar på statusopdateringen imødekomme det, vi beder dig beskrive: Fortæl os hvem du gerne vil dele piberne med, så trækker vi en vinder d. 9. juni 2020. Du kan kun deltage med én kommentar.

SÅDAN FINDES VINDERNE
Det er medarbejdere hos Circle K Danmark A/S, der trækker lod blandt deltagerne tirsdag den 9. juni 2020 kl. 12:00. Kommentarer, der kommer senere end dette, tæller ikke med i konkurrencen.

Circle K Danmark A/S kontakter vinderne i en privat besked på Facebook. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at tjekke dine indbakker på Facebook, og Circle K Danmark A/S vil ved manglende svar efter 24 timer videregive præmien til en ny vinder. Denne nye vinder vil blive udtrukket efter samme præmisser som ellers.

Vinder du, spørger Circle K Danmark A/S til din adresse, din mailadresse og dit telefonnummer, så præmien kan sendes til dig. Circle K eller leverandøren betaler naturligvis for forsendelsen.

KONKURRENCEPERIODEN
Konkurrenceperioden løber fra den 2 juni til den 9. juni 2020.

OM DISSE KONKURRENCEBETINGELSER
Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser samt Facebooks generelle vilkår og betingelser. Du accepterer herunder at Circle K Danmark A/S må kontakte dig, hvis du er en af vinderne, og at Circle K Danmark må bruge de kommentarer, du deler på konkurrencestatus opdateringerne til deling på Facebook.

Circle K Danmark A/S forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser, og tilstræber at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret på betingelserne.

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og Circle K A/S fraskriver sig alt ansvar i det tilfælde.

DISCLAIMER VEDR. FACEBOOK
Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook.

Når du giver dine informationer og tilladelser, gives disse alene til Circle K Danmark A/S.

FORMELT OM KONKURRENCEN
Konkurrencen foregår på Circle K Danmarks Facebook side og arrangøren er Circle K A/ Borgmester Christiansensgade 50, 2450 København SV

Ansatte hos Circle K Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.