Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Alt du skal gøre er at fortælle os, hvem du synes skal vinde et Faxe Kondi elskateboard. Så er du med i konkurrencen om et Faxe Kondi elskateboard 🛹🙌

Vi trækker den heldige vinder den 29. juni 2022, kl. 12.

Du må "kun" deltage med én kommentar. 

SÅDAN FINDES VINDEREN
Det er medarbejdere hos Circle K Danmark A/S, der trækker vinderen. Kommentarer der kommer senere end dette tæller ikke med i konkurrencen.

Circle K Danmark A/S kontakter vinderen i en privat besked på Facebook. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at tjekke dine indbakker på Facebook, og Circle K Danmark A/S vil ved manglende svar efter 72 timer videregive præmien til en ny vinder. Den nye vinder vil blive fundet efter samme præmisser som ellers.

Vinder du, spørger Circle K Danmark A/S til dit navn, adresse og mailadresse og telefonen, så vi kan dele de praktiske informationer med Carlsberg Danmark A/S og få sendt præmien til dig. 

OM DISSE KONKURRENCEBETINGELSER
Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.

Du skal være 16 år for at kunne deltage. 

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser samt Facebooks generelle vilkår og betingelser. Du accepterer herunder at Circle K Danmark A/S må kontakte dig, hvis du er vinderen. 

Circle K Danmark A/S forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser, og tilstræber at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret på betingelserne.

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og Circle K Danmark A/S fraskriver sig alt ansvar i det tilfælde.

DISCLAIMER VEDR. INSTAGRAM OG FACEBOOK
Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook.

Når du giver dine informationer og tilladelser, gives disse alene til Circle K Danmark A/S.

FORMELT OM KONKURRENCEN
Konkurrencen foregår på Circle K Danmarks Facebook side og arrangøren er Circle K Danmark A/S Borgmester Christiansensgade 50, 2450 København SV.

Ansatte hos Circle K Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.