Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Alt du skal gøre er at fortælle hvorfor netop du skal vinde i kommentarfeltet, samt tagge en af dine venner. Så er du med i konkurrencen om et års forbrug af Faxe Kondi (15 rammer á 33 cl). 

Vi trækker de heldige 1 vinder den 23. maj  2022, kl. 12.

Du kan må "kun" deltage med en kommentar. 

SÅDAN FINDES VINDERNE
Det er medarbejdere hos Circle K Danmark A/S, der trækker vinderen. Kommentarer der kommer senere end dette tæller ikke med i konkurrencen.

Circle K Danmark A/S kontakter vinderen i en privat besked på Facebook. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at tjekke dine indbakker på Facebook, og Circle K Danmark A/S vil ved manglende svar efter 48 timer videregive præmien til en ny vinder. Denne nye vinder vil blive fundet efter samme præmisser som ellers.

Vinder du, spørger Circle K Danmark A/S til dit navn, adresse og mailadresse og telefonen, så vi kan dele de praktiske informationer med Royal Unibrew og få sendt præmien til dig. 

OM DISSE KONKURRENCEBETINGELSER
Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.

Du skal være 16 år for at kunne deltage. 

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser samt Facebooks generelle vilkår og betingelser. Du accepterer herunder at Circle K Danmark A/S må kontakte dig, hvis du er en af vinderne.

Circle K Danmark A/S forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser, og tilstræber at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret på betingelserne.

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og Circle K Danmark A/S fraskriver sig alt ansvar i det tilfælde.

DISCLAIMER VEDR. INSTAGRAM OG FACEBOOK
Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook.

Når du giver dine informationer og tilladelser, gives disse alene til Circle K Danmark A/S.

FORMELT OM KONKURRENCEN
Konkurrencen foregår på Circle K Danmarks Facebook side og arrangøren er Circle K Danmark A/S Borgmester Christiansensgade 50, 2450 København SV.

Ansatte hos Circle K Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.