Konkurrencebetingelser

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen om en Toms Guld Barre cykel, er at skrive en kommentar i kommentarfeltet.

Vi trækker én heldig vinder den 12. maj

SÅDAN FINDES VINDEREN

Det er medarbejdere hos Circle K Danmark A/S, der trækker vinderne. Kommentarer der kommer senere end ovenfornævnte dato tæller ikke med i konkurrencen.

Circle K Danmark A/S offentliggør vinderne i kommentarfeltet og de pågældende vindere bliver kontaktet direkte via. messenger. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at tjekke dine indbakker på Facebook, og Circle K Danmark A/S vil ved manglende svar efter 72 timer videregive præmien til en ny vinder. Den nye vinder vil blive fundet efter samme præmisser som ellers.

Vinder du, spørger Circle K Danmark A/S til dit navn, adresse, mailadresse og telefonnummer, så vi kan dele de praktiske informationer med Toms og få sendt præmien afsted mod dig.

Præmien vil blive sendt til den nærmest liggende Circle K, hvorefter præmien kan afhentes. Dette er på baggrund af logistiske muligheder.

OM DISSE KONKURRENCEBETINGELSER
Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.

Du skal være 18 år og kunne dokumentere dette for at kunne deltage.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser samt Facebooks generelle vilkår og betingelser. Du accepterer herunder at Circle K Danmark A/S må kontakte dig, hvis du er vinderen. 

Circle K Danmark A/S forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser, og tilstræber at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret på betingelserne.

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og Circle K Danmark A/S fraskriver sig alt ansvar i det tilfælde.
 

DISCLAIMER VEDR. INSTAGRAM OG FACEBOOK
Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook.

Når du giver dine informationer og tilladelser, gives disse alene til Circle K Danmark A/S.

FORMELT OM KONKURRENCEN
Konkurrencen foregår på Circle K Danmarks Facebook side og arrangøren er Circle K Danmark A/S Borgmester Christiansensgade 50, 2450 København SV.

Ansatte hos Circle K Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.