Image
Secure parking
Jobmuligheder i butikken

Jobmuligheder i butikken

Det er kun dig selv, der sætter grænser. Vi tilbyder en lang række muligheder inden for forskellige arbejdsområder.

Salgsmedarbejder

Hvis du har en positiv indstilling og er villig til at lære og udvikle dig, kan du nå langt hos Circle K. Det er fint, hvis du har erfaring inden for detailsalg og service, men det er ikke afgørende. Vi søger først og fremmest personer, der er motiverede, udadvendte og salgsorienterede samtidig med, at de interesserer sig for andre. Alt det andet lærer vi dig.

Assisterende butikschef

I denne stilling uddanner du dig som butikschef ved at assistere butikschefen i det daglige arbejde og i coaching af teamet. Formålet med denne stilling er, at du en dag kan drive din egen butik, vi sørger for, at du får værktøjerne til det.

Butikschef

Som butikschef i Circle K er du godt i gang med et karriereforløb i en spændende organisation. Som det primære i dit arbejde motiverer du dine medarbejdere til at yde fremragende service ved at drive butikken, som var det din egen forretning. Du har ansvar for at rekruttere og uddanne nye medarbejdere samt udvikle dit team.

Distriktschef

For mange af vores butikschefer vil det næste trin være en stilling som distriktschef. I denne stilling har du det primære ansvar for et område med ca. 10-20 butikker, hvor butikscheferne refererer til dig. Du taler med teamet om salget, sætter standarder for hele virksomheden og træffer sammen med teamet beslutninger om nye initiativer.

Søg job eller se ledige stillinger

Se her hvilke jobs der er ledige