Image
el
Image
el_mobil
Elladestandere

Lad din elbil op hos Circle K og kom hurtigt videre

Vi får flere elbiler på vejene i Danmark. Det stiller naturligvis krav til, at elbilisterne kan lade op på rejsen, og her kommer Circle K ind i billedet

Tank el på Circle K 

Ja, du læste rigtigt. Vi er nemlig begyndt at etablere et stærk netværk af elladestandere på Circle K - på tværs af hele landet. Og ikke nok med det, så introducerer vi lynladestandere eller hurtig-ladestationer, som nogen også kalder det. Så du kan lade din elbil op på kun ca. 20 min, uanset, hvor mange elbiler der lades ad gangen, så du også i fremtiden kan komme hurtigt fra A til B. Frem mod foråret 2021 tester vi ladestandere på to Circle K stationer og tilbyder faktisk gratis opladning i testperioden. 

Image
el

Circle K vil gøre din rejse nemmere – også hvis du kører elbil

Vores vision er, at du hos os skal kunne ”tanke” el på helt samme måde, som du i dag tanker benzin eller diesel. Det skal være nemt, derfor er der hos os intet abonnement, hvor du bindes til en leverandør. Du betaler kun for den el, du ”tanker”. Men selvfølgelig først efter den gratis testperiode, hvor den tekniske løsning forfines og gøres klar.

Her finder du Circle K Lynladestandere:

På disse Circle K stationer vil du før eller siden kunne tanke el: 

Adresse Post nr By Status
Chr. X's Vej 253 8310 Tranbjerg J Klar
Hadsundvej 212 9220 Aalborg Ø Klar
Vermlandsgade 41 2300 København S Er på vej
Jyllingevej 166 2610 Rødovre Er på vej
Besluttes senere  2650 Hvidovre Er på vej
Besluttes senere 

2670

Greve Er på vej
Besluttes senere  2800 Kgs Lyngby Er på vej
Besluttes senere  2830 Virum Er på vej
Besluttes senere  3450 Allerød Er på vej
Besluttes senere  4000 Roskilde Er på vej
Besluttes senere  4600 Køge Er på vej
Middelfartvej 53 5200 Odense V Er på vej
Besluttes senere  6715 Esbjerg N Er på vej
Besluttes senere  7100 Vejle Er på vej
Besluttes senere  7400 Herning  Er på vej
Besluttes senere  8462 Harlev J Er på vej
Besluttes senere  9000 Aalborg Er på vej
Besluttes senere  9859 Hirtshals Er på vej

 

Hvad er Circle K lynladestandere?

De nye Circle K elladestandere er alle lynladere på 300 kW med to ladestik, som hver har en effekt på 150 kW. På Circle Ks lynladere tilbydes opladning med CCS-stik og Chademo-stik.

Samarbejdspartnere

Hos Circle K har vi stærke ambitioner om at være med til at drive udviklingen af elbilismen fremad. Ikke kun i Danmark. Vi har derfor samarbejde med Ionity, Eon og Clever omkring ladestander på vores stationer.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad betyder lynlader?

  De nye ladere på Circle K er alle lynladere. Det er ladestandere på 300 kW med ladestik, som hver som minimum har en effekt på 150 kW.

 • Hvordan finder jeg ud af, om en Circle K har en elladestander?

  Her  kan du se, hvilke Circle K stationer tilbyder opladning af elbil med Circle K lynladere..

 • Kan min elbil oplade hos Circle K?

  Alle biler som anvender CCS-standard eller Chademo kan anvende Circle Ks lynladestandere. Ældre Tesla modeller med specialudtag kan lade med en adapter via Chademo-kontakten. Stationen har ikke disse adapterer liggende. 

 • Kan jeg lade på Circle K’s 300 kW ladestander, selvom min bil kun er til 50 kW?

  Ja, det kan du sagtens. Din elbil lader med den højeste effekt, som batteriet kan modtage sikkert. Det er batteriet, der afgør, hvor hurtigt din elbil lades.

  Hvad gør jeg for at lade? (testperioden - uden betaling)

  Følg altid instruktionen på selve ladestanderen.

  1. Sluk bilen
  2. Tilslut ladestikket til bilen.
  3. Tryk ”start”
  4. Tryk ”stop”

  Hvis du får problemer – så ring til kundeservice nummeret som står på ladestanderen

 • Hvilken lader skal jeg vælge?

  Som udgangspunkt skal du vide, hvilket ladestik der passer til din elbil -  enten CCS eller Chademo. Circle K lynladere tilbyder begge varianter.

 • Hvor lang tid tager det at lade?

  Det kommer an på flere faktorer. Dels hvilken ladeeffekt din elbil kan lade med samt temperaturen på batteriet. Batteriet er mest effektivt ved en temperatur på 20-25 grader, så oplad batteriet, når bilen er  varm og derfor ikke, når bilen har stået stille hele natten – herved opnår du mest effekt. Circle K lynladere er alle på 300 kW for hvilket betyder én bil lades med optil 300 kW og to biler på samme tid kan lades med optil 150 kW.

 • Hvad gør jeg, hvis laderen ikke virker?

  Tjek om ladningen er afsluttet på ladestanderen. Prøv at starte og slukke bilen og evt. låse dørene i bilen og åbne dem igen. Hvis den stadig sidder fast, så er der oftets en speciel oplåsningmekanisme i bilen, som kan anvendes.

 • Hvem kan hjælpe mig med spørgsmål?

  Stationen kan svare på enkelte spørgsmål. Men det er bedre at ringe til Kundeservice på 70 101 101.

Vi er på vej til at skabe det største opladningsnetværk i Europa

Vi har masser af ambitioner om at være med til at drive udviklingen af elbilismen fremad. Ikke kun i Danmark. Derfor er vi gået sammen med stærke samarbejdspartnere – Ionity, E.on og Clever – og det er rigtig godt nyt til dig med elbil.

Ionity er godt i gang med at opbygge det største og hurtigste netværk til opladning af elbiler i Europa. Pt. er der fem ladestationer i Danmark . Og i Norge er vi faktisk allerede landets førende leverandør på de norske veje.

Fik vi nævnt, at det også er det hurtigste ladenetværk i Europa?

El-ladestationerne skal ikke blot være mange. De skal også tilbyde den bedste opladning til din elbil, for din tid er dyrebar – og det anerkender vi.

På de danske Circle K-stationer med el-ladere finder du såkaldte high-power chargers. De er ikke bare effektive. De får dig videre ganske miljøvenligt, om så du pendler en kort distance til arbejde eller er på en decideret langdistancerejse. Du er naturligvis også velkommen til at tage en pause og nyde et godt, frisklavet måltid, mens du besøger os.

Rejs ud og hjem igen på el – ikke kun i Danmark

Som nævnt er der ikke blot tale om et dansk netværk til elbilerne. Samarbejdet med Ionity åbner op for et europæisk netværk, der pt. – udover vores nære nabolande Norge og Sverige – strækker sig over Irland, Litauen, Letland og Estland. Og udover det eksisterende netværk som pt. leveres af vores underleverandører, så udvider vi i 2021 dette netværk med vores egne Circle K-ladestandere. 

Målet er enkelt: Langdistancerejser i elbil skal være en mulighed og et trygt valg for de danske bilister. 

Bevidstheden om det bæredygtige liv fører til handling

Tallene taler allerede for sig selv. I januar 2020 blev der solgt dobbelt så mange elbiler som i samme måned i 2019. Det hænger både sammen med, at der bliver lanceret flere elbiler i forskellige prisklasser, med udbredelsen af lademuligheder til elbiler og naturligvis med det øgede fokus på bæredygtige tiltag i hverdagen. For der er ingen tvivl om, at bevidstheden om de bæredygtige valg – på det nære plan og på samfundsniveau – driver bevægelsen fremad. Bevidstheden må til, før vi kan handle.

At vælge en elbil betyder nemlig ikke kun noget for den enkelte bilist. Det har betydning for vores samfund og for den grønne omstilling, der er så ganske afgørende for planetens fremtid. Hos Circle K tager vi ansvar for at drive den positive udvikling i vores branche fremad.

Image
dame i grøn jakke, fylder fuel på bil

På vej i den rigtige retning

Circle K anerkender ikke kun den grønne omstilling: Vi påtager os ansvaret for at gå forrest og drive branchen fremad mod en bæredygtig fremtid. Det sker både på den korte bane, her og nu, og hen mod den lange bane. Se her, hvordan det sker.

Image
mand sidder i bil, mens den bliver vasket

Mere miljøvenlig bilvask

Vaskehallen sørger for at spildevand og kemikalier bliver optaget af separators, før overskydende vand ledes til det kommunale renseanlæg. Derhjemme ville de ende i jorden eller endda grundvandet. Produkterne i vaskehallen er desuden Svanemærkede.

Image
kvinder drikker kaffe i bæredygtige kopper

Mindre plastik i vores emballage

Circle K vil have så lidt plastik i vores sortiment som muligt. Vi har allerede indført nye poser, papbægre og bestik, der reducerer plastikforbruget. Samtidig øger det mængden af genanvendelige materialer med mere end 300 tons årligt alene i Europa.