Image
Mand sidder i bilen, mens den vaskes i vaskehal
Image
mand sidder i sin bil, mens den vaskes i vaskehal

Ubegrænset bilvask* – nu på over 190 stationer i hele Danmark

Indtil nu har du kunnet køre omkring 25 udvalgte Circle K stationer og vaske bilen – igen og igen – med dit abonnement på Ubegrænset bilvask*. Nu breder vi abonnementet ud, så du kan vaske din firhjulede ven på mere end 190 stationer rundt omkring i Danmark. Det er godt nyt til dig, der ofte er på farten.

*du kan vaske din bil, når du vil - op til to gange om dagen hver eneste dag. 

For at få del i den gode nyhed, så er der lidt ændringer til dig, der allerede har abonnement. 

Op til nu har du nemlig brugt app’en Circle K Bilvask, men fremover er abonnementet en integreret del af Circle K app’en. Vi kan desværre ikke flytte dit nuværende abonnement fra den ene app til den anden for dig, så derfor anbefaler vi, at du følger disse tre hurtige trin:
 

 1. Stop dit nuværende abonnement, når den igangværende abonnementsperiode er ved at være slut. Vi har ikke mulighed for at tilbyde refundering
 2. Hent Circle K app’en i App Store eller Play Store – eller åbn app’en, hvis du allerede har den installeret
 3. Opret et nyt abonnement i app’en. Det var det hele!

 

Vi gi’r dig de første 30 dage til halv pris – og håber, du glæder dig til at køre omkring de mange nye stationer, hvor du også vil kunne vaske din bil. Har du spørgsmål, så har vi samlet en række spørgsmål og svar nedenfor.

Image
Mand sidder i sin bil med en telefon i hånden

Hent Circle K app’en til iPhone

Få adgang til 190 stationer med Ubegrænset bilvask med det samme. Og de første 30 dage får til halv pris.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, så tag endelig fat i os. Vi hjælper dig videre i en fart.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvorfor stopper mit nuværende abonnement på Ubegrænset bilvask?

  Den app som du har brugt – Circle K Bilvask app’en – har været en del af et testforløb på 25 udvalgte Circle K stationer. Testen har været en stor succes, så nu breder vi konceptet ud til mere end 190 stationer i hele Danmark. Det betyder også, at Ubegrænset bilvask bliver en del af vores Circle K app. 

  Vi kan desværre ikke flytte dit abonnement fra den ene app til den anden. Det er lidt bøvlet, det ved vi – til gengæld kan du glæde dig til næsten uendelige steder at vaske din bil, når du er med på den ”nye” vogn.
   

 • Hvordan stopper jeg mit nuværende abonnement på Ubegrænset bilvask?

  Du kan stoppe dit abonnement på Ubegrænset bilvask inde i Bilvask app'en. Du kan vaske din bil helt som du plejer, indtil den igangværende abonnementsperiode udløber.

  Gør du ingenting lige nu, så er der en helt automatisk bagkant: Den 1. oktober 2021 stopper alle automatiske fornyelser, og den 1. november lukker app'en helt ned.
   

 • Er der en bagkant på mit abonnement og app’en som jeg kender?

  Den 1. oktober 2021 stopper alle automatiske fornyelser, og den 1. november ukker app'en helt ned. Så er testen officielt slut, og abonnementet er en (vigtig) del af Circle K app’en. Vi håber, du bliver glad for det!
   

 • Hvordan kommer jeg i gang med den nye app og abonnement på Ubegrænset bilvask?

  Det eneste, du skal gøre, er at hente eller åbne Circle K app’en. Der skal du oprette dig på ny – og derfra kender du det meste. 

  Vi giver dig første de første 30 dage til halv pris – og så kan du glæde dig over, at du nu kan vaske bilen på over 190 stationer. Det er rigtig godt nyt til dig på farten.
   

 • Hvor kan jeg læse mere om Ubegrænset bilvask til 190 stationer?

  Vil du læse mere om abonnementet på Ubegrænset bilvask, der tilbydes på over 190 Circle K stationer, skal du blot klikke på linket her.