Image
glad pige
Image
glad pige

Lad din elbil op hos Circle K og kom hurtigt videre

Vi får flere elbiler på vejene i Danmark. Det stiller naturligvis krav til, at elbilisterne kan lade op på rejsen, og her kommer Circle K ind i billedet. Hos os kan du nemlig sætte strøm til din elbil på fem af vores stationer fra el-ladere, som leveres af vores samarbejdspartnere. Vores ambition er løbende at udvide med vores egne Circle K-ladestationer.

Circle K vil være med til at gøre det nemt at vælge elbil for de danske bilister. Du skal kunne køre ud i Danmark og verden omkring os uden at grue for, hvor og hvordan du kan tanke din elbil.

Læs om Circle K’s tilbud til elbilisterne, vores hurtigladere og mere her.

Vi er på vej til at skabe det største opladningsnetværk i Europa

Vi har masser af ambitioner om at være med til at drive udviklingen af elbilismen fremad. Ikke kun i Danmark. Derfor er vi gået sammen med stærke samarbejdspartnere – Ionity, E.on og Clever – og det er rigtig godt nyt til dig med elbil.

Ionity er godt i gang med at opbygge det største og hurtigste netværk til opladning af elbiler i Europa. Pt. er der fem ladestationer i Danmark (pr. august 2020). Og i Norge er vi faktisk allerede landets førende leverandør på de norske veje.

Fik vi nævnt, at det også er det hurtigste ladenetværk i Europa?

El-ladestationerne skal ikke blot være mange. De skal også tilbyde den bedste opladning til din elbil, for din tid er dyrebar – og det anerkender vi.

På de danske Circle K-stationer med el-ladere finder du såkaldte high-power chargers. De er ikke bare effektive. De får dig videre ganske miljøvenligt, om så du pendler en kort distance til arbejde eller er på en decideret langdistancerejse. Du er naturligvis også velkommen til at tage en pause og nyde et godt, frisklavet måltid, mens du besøger os.

Vi har planer om at investere stort i hurtig-ladestationerne, eller lynladerne som nogen også kalder dem, så du også i fremtiden kan komme hurtigt og nemt fra A til B.

Rejs ud og hjem igen på el – ikke kun i Danmark

Som nævnt er der ikke blot tale om et dansk netværk til elbilerne. Samarbejdet med Ionity åbner op for et europæisk netværk, der pt. – udover vores nære nabolande Norge og Sverige – strækker sig over Irland, Litauen, Letland og Estland. Og udover det eksisterende netværk som pt. leveres af vores underleverandører, så udvider vi i 2021 dette netværk med vores egne Circle K-ladestandere. 

Målet er enkelt: Langdistancerejser i elbil skal være en mulighed og et trygt valg for de danske bilister. 

Bevidstheden om det bæredygtige liv fører til handling

Tallene taler allerede for sig selv. I januar 2020 blev der solgt dobbelt så mange elbiler som i samme måned i 2019. Det hænger både sammen med, at der bliver lanceret flere elbiler i forskellige prisklasser, med udbredelsen af lademuligheder til elbiler og naturligvis med det øgede fokus på bæredygtige tiltag i hverdagen. For der er ingen tvivl om, at bevidstheden om de bæredygtige valg – på det nære plan og på samfundsniveau – driver bevægelsen fremad. Bevidstheden må til, før vi kan handle.

At vælge en elbil betyder nemlig ikke kun noget for den enkelte bilist. Det har betydning for vores samfund og for den grønne omstilling, der er så ganske afgørende for planetens fremtid. Hos Circle K tager vi ansvar for at drive den positive udvikling i vores branche fremad.

Image
dame i grøn jakke, fylder fuel på bil

På vej i den rigtige retning

Circle K anerkender ikke kun den grønne omstilling: Vi påtager os ansvaret for at gå forrest og drive branchen fremad mod en bæredygtig fremtid. Det sker både på den korte bane, her og nu, og hen mod den lange bane. Se her, hvordan det sker.

Image
mand sidder i bil, mens den bliver vasket

Mere miljøvenlig bilvask

Vaskehallen sørger for at spildevand og kemikalier bliver optaget af separators, før overskydende vand ledes til det kommunale renseanlæg. Derhjemme ville de ende i jorden eller endda grundvandet. Produkterne i vaskehallen er desuden Svanemærkede.

Image
kvinder drikker kaffe i bæredygtige kopper

Mindre plastik i vores emballage

Circle K vil have så lidt plastik i vores sortiment som muligt. Vi har allerede indført nye poser, papbægre og bestik, der reducerer plastikforbruget. Samtidig øger det mængden af genanvendelige materialer med mere end 300 tons årligt alene i Europa.