Image
medarbejdere
Image
hero billede

Vores vej mod bæredygtighed

Sammen gør vi en forskel! I årenes løb har vi udvidet vores aktiviteter i Europa, så vi nu er en af de største kæder inden for nærbutikker og brændstof. Det medfører et stort ansvar - derfor lancerer vi adskillige initiativer for at blive mere miljøvenlige.

Lidt efter lidt vil vi forbedre alt vi gør — ikke kun med hensyn til brændstof, men også mad, kaffe, drikkevarer, bilvask og andre af vores handelsområder. Vi stiller højere krav til vores leverandører, fordi vi tror på, at vi kan nå længere, hvis vi gør tingene sammen. 

Med mere end 2.000 benzintanke vil hver eneste lille forandring have en stor virkning, og i sidste ende vil det blive nemmere for dig – vores kunde - at foretage mere bæredygtige valg.

Vores størrelse gør det muligt for os at føre vores branche, vores partnere, vores forretning og vores kunder i en mere bæredygtig retning. Vi har altid gjort en indsats for at gøre dagligdagen nemmere for vores kunder. På samme måde vil vi gøre en indsats for at gøre det nemt for alle at foretage bevidste og bæredygtige valg.

Selvom vores rejse netop er begyndt, har vi allerede startet adskillige projekter og initiativer både på europæisk og lokalt niveau.