Image
Bæredygtighed
Image
Bæredygtighed

Grønne intiativer

Sammen gør vi en forskel! I årenes løb har vi udvidet vores aktiviteter i Europa, så vi nu er en af de største kæder inden for convenience og brændstof. Det medfører et stort ansvar - derfor lancerer vi adskillige initiativer for at blive mere miljøvenlige.
Image
Jordklode

Planeten

Vi ønsker at fokusere på bæredygtighed for både planeten og menneskene på denne i rejsen mod en renere og mere sikker fremtid.

Image
People

Medarbejdere

Det er vigtigt for os at have et sikkert og rummeligt arbejdsmiljø. Vi ønsker, at alle skal føle sig trygge ved at kunne være sig selv, når de arbejder hos os.

Image
Bæredygtighed

Partnerskaber

Vi arbejder tæt sammen med vores partnere, så vi kan hjælpe hinanden med at træffe bæredygtige valg. Det skaber positive fordele for alle parter.

Vi ønsker at gå i front på den grønne omstilling og forbedre alt vi gør — ikke kun på brændstof, men også mad, kaffe, drikkevarer, bilvask med flere. Vi stiller højere krav til vores leverandører, fordi vi tror på, at vi kan nå længere, hvis vi gør tingene sammen. 

Med mere end 2.000 tankstationer i Europa vil hver eneste lille forandring have en stor virkning, og i sidste ende vil det blive nemmere for dig – vores kunde - at foretage mere bæredygtige valg.

Vores størrelse gør det muligt for os at føre vores branche, vores partnere, vores forretning og vores kunder i en mere bæredygtig retning. Vi har altid gjort en indsats for at gøre dagligdagen nemmere for vores kunder. På samme måde vil vi gøre en indsats for at gøre det nemt for alle at foretage bevidste og bæredygtige valg.

Selvom vores rejse netop er begyndt, har vi allerede startet adskillige projekter og initiativer både på europæisk plan og i Danmark.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies