Image
ev el lade
Image
ev el lade

Syv ting, du kan lave mens bilen lader

Hvorfor ikke udnytte ventetiden under opladning til enten at holde en velfortjent pause eller få gjort op med hængepartier? Bilen skal lades under alle omstændigheder, så du kan lige så godt få det bedste ud af det. Vi har samlet nogle tips til, hvad du kan bruge tiden på.

1: Udforsk området

Det kan være fint at bruge ventetiden på noget andet end at sidde og kukkelure. Gå en tur i nærområdet, få lidt frisk luft og stræk benene. Husk at efterlade din kontaktinfo i din bils forrude, så folk kan få fat i dig, hvis det er nødvendigt. 

2: Væk kroppen til live

Det kan være hårdt for både ryg og nakke at sidde koncentreret bag rattet i timevis. Det samme gælder ens øjne og hoved. Brug ventetiden til at vække kroppen til live. Stræk nakken, tæerne og armene og lav små øvelser i bilen, så du er helt klar i krop og hoved, når du skal videre ud på landevejen. 

3: Slap af med god underholdning

Hvis du trænger til at tænke på noget helt andet, så vil vi anbefale dig at have en bog eller dagens avis med på farten. Sæt dig til rette og drøm dig væk i en klassisk roman, politiske debatter eller det sidste sladder. Du kan også sætte en afsnit på af din yndlingsserie eller måske endda tage 10 minutter på øjet. 

Image
hygge på cirlce k

4: Lidt godt til ganen

Er du sulten - eller måske bare lækkersulten? Der er rig mulighed for at lade dine egne energilagre op mens bilen lader. Kom ind til en varm kaffe, frisk burger eller måske bare en Snickers. 

5: Få styr på hængepartier

Vi har alle sammen den der mentale to do-list af ting, vi burde få gjort. Svaret på en vens SMS, booket tid på borgerservice eller bestilt nye kaffekapsler til maskinen derhjemme. Gør det nu, du har tiden og så føles hovedet pludselig lettere.

6: Saml op på arbejdet

Udnyt ventetiden til at få læst og svaret på dine mails, få overblik over morgendagens møder eller hvad der nu måtte ligge. Nogle af vores stationer har også borde og siddepladser, hvor du kan sidde med din computer og måske en kop kaffe ved siden af. 

7: Inviterer familien på lade-quiz 

Hvorfor ikke bruge ventetiden på en god, gammeldags quiz? Emnerne kan være alt fra paratviden til en rigtig 80'er-musikquiz. Så finder I hurtigt ud af, hvem der er familiens eller venneflokkens skarpeste. 

Det var syv tip herfra, men mon ikke, du selv kan finde på flere. Hvem ved - måske kan ladepausen fremover blive til turens højdepunkt?