Image
billader
Image
billader

Så let er det at lade din elbil på Circle K

Vi har gjort det let for dig at benytte vores ladestandere. Du behøver nemlig intet abonnement, og du betaler blot med dit betalingskort på standeren eller via vores app.

Der er en hastigt stigende interesse for elbiler i Danmark, men for mange er der stadig en udfordring: usikkerhed. Usikkerhed over, hvordan man overhovedet lader en elbil, om man nu kan nå at finde en ladestander inden batteriet løber tør og hvad det egentlig koster. Og det er klart, at man skal inkorporere nogle nye vaner, når man får en elbil. Men når man først har prøvet at oplade et par gange, så er det faktisk ganske let. Og vi har gjort det til vores opgave, at gøre opladning på farten så let som mulig. 

Sådan lader du på Circle K

TCO-Network
Find

1. Først skal du finde nærmeste ladestander

Selvom vi er i fuld gang med udrulningen af ladestandere, så er der ikke ladestandere på alle Circle K-stationer – endnu. Find derfor et kort over ladestandere i vores app Circle K Charge eller på linket nedenfor.

FastCharger
Oplad

2. Lad op med en af vores lynladere

Kør ind forbi den valgte station og tilslut vores lynlader. Det er ganske nemt, som du kender det fra andre ladestationer. Vores lynladere er dog op til 10 gange hurtigere end almindelige ladere. Og selvom de er hurtige, så er der stadig tid til at strække benene og fx nyde en god kop, friskbrygget kaffe.

Mobile Payments 2
Betal

3. Og til sidst betaler du via kort eller app

På Circle K's ladestandere er der intet abonnement. Du lader blot dét, du har behov for og betaler enten med betalingskort direkte på ladestanderen eller via vores app Circle K Charge. Den kan du hente lige her.