Image
Circle K station
Image
truck foran circle k

SKI - Staten og Kommunernes Indkøbsservice

Hvis I ikke allerede er kunde via SKI, så skal du kontakte SKI på deres hjemmeside. 

Hvis I allerede har Circle K kort 

Så skal I ikke foretage jer noget. Alle kunder, som har tilsluttet sig den nye aftale gældende fra 1. juni 2024, får alle nuværende kort flyttet til den nye aftale med de nye satser. Indtil da fortsætter I på den nuværende ordning. 

Skal I bruge flere erhvervskort?

Bestilling af kort kan ske ved at udfylde vores formular. Bestilling af flere end 5 kort og/eller til mange afdelinger kan ske ved at udfylde alle kolonner i bestillingsarket, som du finder via linket her: Ark til bestilling af mange kort

Er du ny Circle K-erhvervskunde?

Så tilmeld jer og bestil erhvervskort ved at udfylde vores formular. Bestilling af flere end 5 kort og/eller til mange afdelinger kan ske ved at udfylde alle kolonner i bestillingsarket, som du finder via linket her: Ark til bestilling af mange kort

OBS: Husk at vedhæfte arket når du indsender formularen.

Leasing 

Har i spørgsmål angående leasing, så kontakt CIrcle K via mail: B2Bsupport@circlekeurope.com 

Kortportal - Få overblik 

Du kan få overblik over alle kort, forbrug, bestille og lukke kort og meget mere via CIrcle K's selvbetjeningsportal Card E-services. Tilmelding kan ske her. 

 

Image
ev el lade

Vores ladeløsninger til erhverv

Hos Circle K tilbyder vi en komplet løsning til opladning til erhverv. Lad og betal med Circle K-erhvervskortet på vores ladestandere på farten, eller opsæt ladestandere til medarbejderne hjemme eller på arbejdspladsen. Vi er klar til at guide jer.

Image
app

Mobilbetaling på stationen

Kom igang med mobilbetaling for erhvervskunder med fordele for både adminstratorer og kortholdere. Vorres app er udviklet som første skridt mod en fuldkommen digital betalingsløsning. Det har aldrig været hurtigere at få chaufførerne ud på vejene.

Image
ev el lade

Find din station

Vores stationer tilbyder mange produkter og services. På Circle K og INGO stationer finder du benzin, diesel og AdBlue. I kan også finder HVO100 på et udvalg af stationer. Derudover kan du lade hurtigt på vores lynladere. Se hvor via stationssøgeren.

Image
pro

Vores online selvbetjeningsportal

Du kan få overblik over alle kort, forbrug, bestille og lukke kort og meget mere via Circle K’s selvbetjeningsportal Card E-Services. Det gør dit arbejde meget nemmere.

Image
pro b2b

Vil du vide mere om SKI?

Er I ikke medlem af SKI endnu? Eller vil I blot vide meget mere om, hvad SKI kan tilbyde? Så bliv klogere her.