Image
EV
Image
EV

Lad elbilen med et Circle K EUROPE Card

Circle K gør hverdagen nemmere for virksomheder med elbiler. Både for dig, der har en enkelt elbil, for jer, der løbende skifter bilerne fra fossilt brændstof til el og jer, der har en 100% elektrificeret flåde.

Lad nemt og hurtigt på farten 

Circle K er i fuld gang med en massiv udrulning af lynladere på stationer i hele Danmark. Vi har allerede åbnet ladestandere på de bedst beliggende stationer, og i efteråret 2023 vil vi have etableret mere end 300 ladepunkter i netværket. Vores ambition er at installere hele 1300 lynladestandere i Danmark inden 2030.  

Bestil et Circle K EUROPE Card med el 

For at benytte vores el-ladestandere med et erhvervskort, kræver det, at kortet er bestilt til formålet. Vores Circle K EUROPE Card med el kan, hvis man ønsker det, også bruges til tankning af fossilt brændstof, bilvask og køb i butik – præcis som du kender det i dag - og alt kommer fortsat på én faktura. Kortet med el er produceret med et lyn-symbol, så I nemt ved, om det kan bruges til el-ladning. 

Erhvervskortet med el kan i dag bruges på alle Circle K ladestandere i Danmark, og inden længe kan det også bruges på vores ladestandere i Sverige og Norge. Har man et kort med registrering af kilometerstand og indtastning af ID, understøttes dette ikke ved opladning, da det ikke er muligt at foretage en indtastning på skærmen. 

Image
erhvervskort

Allerede kunde?

Bestil et Circle K Circle K EUROPE Card med el i Card E-Services.

Image
CirclekPro

Ny kunde?

Bestil et Circle K Circle K EUROPE Card med el her.

Image
el charge lade

Circle K ladestandere

Se, hvor vi har ladestandere i dag, samt hvor vi snart åbner nye.

Circle K investerer i mere bæredygtige løsninger 

Etablering af el-ladestandere på Circle K stationer er det første ben af tre i Circle Ks el-tilbud til erhvervskunder. Vi arbejder nemlig hårdt på at kunne tilbyde opsætning af el-ladestandere hos virksomheder og private/ansatte i løbet af 2023. 

Image
Erhvervskort

Sideløbende arbejder vi også på at gøre fremtidens tunge transport mere bæredygtigt ved hjælp af Power-to-X. Det har vi skrevet meget mere om HER

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Ofte stillede spørgsmål om Circle K el-ladning med erhvervskort

 • Hvad koster det at lade op med et erhvervskort hos Circle K?

  Hos Circle K skal det være nemt, og derfor betaler man per kW der ”tankes”. Prisen reguleres løbende for opladning, og dagens aktuelle pris kan ses HER

 • Hvordan lader man med et Circle K EUROPE Card på stationen?

  Tjek først, at du har et Circle K EUROPE Card med RFID/lyn-symbol. 

  1. Hold erhvervskortet mod kortlæseren på ladestanderens skærm og følg instruktionerne 
  2. Vælg det korrekte ladekabel og tilslut det til bilen 
  3. Vælg igangværende opladning på ladestanderens skærm, hold kortet mod kortlæseren og tryk ”Afbryd” 
 • Hvor kan man se sin kvittering?

  Alle transaktioner kan ses i vores selvbetjeningsportal, Card E-Services. 

 • Hvilken stiktype har Circle Ks opladere?

  CCS. Denne stiktype er den mest udbredte, og det er den europæiske standard indenfor hurtig- og lynopladning.  

  CHAdeMO. Denne stiktype findes oftest på asiatiske biler. Men efterhånden udstyres bilerne til det europæiske marked, hvor CCS-stikket er standard. CHAdeMO er derfor ikke længere så udbredt. 

 • Hvem kan hjælpe med spørgsmål til el-opladning?

  Stationen kan svare på enkelte spørgsmål, men det er bedre at ringe til Kundeservice på tlf: 70 101 101. Vi hjælper gerne. 

 • Hvor længe må man holde parkeret, mens man lader?

  Der er 1 times parkering på ladepladserne ved Circle Ks lynladere. Vi opfordrer til, at man viser hensyn til andre elbilister og derfor flytter sin elbil, når batteriet er tilstrækkelig opladt eller efter maks. 1 time. 

 • Kan man betale for el med Circle K Pro appen?

  Nej, det kan man ikke endnu. Betaling af el i Circle K Pro appen bliver muligt i foråret 2023.

  Appen 'Circle K Charge' er udviklet til vores privatkunder og er kun til betaling med kreditkort. Vi anbefaler dog, at du downloader appen, hvis du ønsker at se, hvor vi har ladestandere, og om de er ledige.