Image
EV
Image
EV

Oplad virksomhedens elbiler på Circle K

– og så endda på ladere, der er 10 x hurtigere end almindelige ladere! Hos Circle K er vi i gang med at opsætte lynladere på mange af vores stationer landet over, så I altid kan lade op på farten. Lad og betal med et Circle K-erhvervskort, og få alle køb samlet på én faktura.

Der er ingen tvivl om, at elbiler er en vigtig del af regnestykket, når vi taler om en fossilfri fremtid. Derfor er vi hos Circle K i gang med en massiv udrulning af lynladestandere på vores stationer i hele landet – ambitionen er, at vi har installeret 1300 ladepunkter i 2030. Og vi er godt på vej. 

Det betyder, at vores erhvervskunder nemt kan finde en ladestander, når I er på farten – og så kan I både lade og betale med Circle K-erhvervskortet.

Sådan lader du som erhvervskunde 

For at benytte vores ladestandere med et erhvervskort, skal kortet være bestilt til formålet. Hvis der er et lille lyn-symbol på jeres erhvervskort, kan det bruges til opladning. Hvis ikke, så skal I bestille det. Erhvervskortet med el kan, hvis I ønsker det, også bruges til tankning af fossilt brændstof, bilvask og køb i butikken - præcis som i dag. Erhvervskortet kan bruges på alle Circle K-ladestandere i Danmark - og inden længe også på vores ladestandere i Sverige og Norge.

Image
chauffør driver app

Allerede erhvervskunde?

Hvis du allerede er erhvervskunde hos Circle K, kan du blot logge ind i vores selvbetjeningsportal og bestille et nyt erhvervskort med el.

Image
håndværker circle k

Er du ny kunde?

Hvis du endnu ikke er erhvervskunde hos Circle, kan du blive det lige her. Og så kan dit første kort blive med el-opladning.

Lad op på farten - uden abonnement

Hvis man pendler på arbejde eller arbejder på farten, er det vigtigt med opladning – både af dig selv og din bil. Vores lynladere sikrer op til 10 x hurtigere opladning, så du snart er tilbage på vejen igen. Og der er intet abonnement, når dig og dine medarbejdere lader hos os – I betaler kun for det, I bruger. Forbruget modtager I på én faktura sammen med jeres øvrige køb i butikken, bilvask, brændstof og så videre.

TCO-Network
Find

1. Find nærmeste ladestander

Selvom vi er i fuld gang med udrulningen af ladestandere, så er der ikke ladestandere på alle Circle K-stationer – endnu. Find derfor et kort over ladestandere i vores app Circle K Charge eller på linket nedenfor.

FastCharger
Oplad

2. Lad op med vores ladestandere

Kør ind forbi den valgte station og tilslut vores lynlader. Det er ganske nemt, som du kender det fra andre ladestationer. Vores lynladere er dog op til 10 gange hurtigere end almindelige ladere. Og selvom de er hurtige, så er der stadig tid til at strække benene og fx nyde en god kop, friskbrygget kaffe.

Credit Card
Betal

3. Betal med erhvervskort

På Circle K's ladestandere er der intet abonnement. Du lader blot dét, du har behov for, og så betaler du med dit Circle K-erhvervskort.

Derefter bliver ladeforbruget samlet med alle øvrige køb på én faktura.

Hvad er Circle K Pro? 

Circle K Pro er en komplet erhvervsløsning, der gør det nemt for både dig på landevejen og dig på kontoret. I får fuldt overblik over virksomhedens brændstofforbrug samt adgang til en lang række fordele såsom mobilbetaling på stationen, alt samlet på en faktura, nem kortadministration og EXTRA gode tilbud på mad og drikke. 

Læs mere om Circle K Pro.

Image
Netværk-lastbil

Opladning tung transport

I 2024 bliver det endnu lettere at køre tung transport, når Circle K åbner for opladning på truckanlæg i Danmark.

Image
HVO

Circle K tager ansvar

Hos Circle K er vi i gang med at investere i mere bæredygtige løsninger – det gælder både ladestandere, grønnere brændsler og Power-to-X til tung transport.

Du kan blive klogere på vores ambitioner om mere bæredygtig transport herunder.

Image
ansvar

Ladestandere hos ansatte og virksomheder

Etablering af ladestandere på Circle K-stationer er første del af vores el-strategi for erhvervskunder.

Vi arbejder nemlig på at kunne tilbyde opsætning af ladestandere hos virksomheder og private/ansatte i løbet af 2024. Mere om det senere.

Uden mad og drikke

Hvorfor ikke kombinere frokost- eller kaffepausen med en opladning? Det kan du gøre hos Circle K. Stræk benene, hent en varm kop kaffe og frisklavet sandwich eller tag computeren med ind på de af vores stationer, der har borde og stole. Når du er færdig, er din bil ved at være klar til næste stræk – og det er du også.

Image
EV extra fordele

Få rabat med EXTRA Pro

Som erhvervskunde hos Circle K, har du adgang til en lang række fordele ved at melde dig ind i EXTRA, vores gratis fordelsprogram. Nyd godt af daglige tilbud på mad, drikke og kaffe – lige til at kombinere med ventetiden under opladning.

Image
ev el lade

Opladning for private

Hvis du ikke har et erhvervskort eller vil vide mere om opladning af din private bil, så læs med her. Hos Circle K kan du lade helt uden abonnement – og vi har ladere over hele landet.

Ofte stillede spørgsmål om opladning med et Circle K-erhvervskort

 • Hvad koster det at lade op med et erhvervskort hos Circle K?

  Hos Circle K skal det være nemt, og derfor betaler man kun per kW, der ”tankes”. Prisen reguleres løbende, og dagens aktuelle pris kan ses HER

 • Hvordan lader man med et Circle K-erhvervskort?

  Tjek først, at du har et Circle K-erhvervskort med RFID/lyn-symbol. 

  1. Hold erhvervskortet mod kortlæseren på ladestanderens skærm og følg instruktionerne 
  2. Vælg det korrekte ladekabel og tilslut det til bilen 
  3. Vælg igangværende opladning på ladestanderens skærm, hold kortet mod kortlæseren og tryk ”Afbryd” 
 • Hvor kan man se sin kvittering?

  Alle transaktioner kan ses i vores selvbetjeningsportal, Card E-Services. 

 • Hvilken stiktype har Circle Ks opladere?

  CCS. Denne stiktype er den mest udbredte, og det er den europæiske standard indenfor hurtig- og lynopladning.  

  CHAdeMO. Denne stiktype findes oftest på asiatiske biler. Men efterhånden udstyres bilerne til det europæiske marked, hvor CCS-stikket er standard. CHAdeMO er derfor ikke længere så udbredt. 

 • Hvem kan hjælpe med spørgsmål til el-opladning?

  Stationen kan svare på enkelte spørgsmål, men det er bedre at ringe til Kundeservice på tlf: 70 101 101. Vi hjælper gerne. 

 • Hvor længe må man holde parkeret, mens man lader?

  Der er 1 times parkering på ladepladserne ved Circle Ks lynladere. Vi opfordrer til, at man viser hensyn til andre elbilister og derfor flytter sin elbil, når batteriet er tilstrækkelig opladt eller efter maks. 1 time. 

 • Kan man betale for el med Circle K Pro appen?

  Nej, det kan man ikke endnu. Vi arbejder på at inkludere betaling af opladning i appen og opdaterer svaret her, når vi er nærmere en dato for lanceringen af funktionen.

  Appen 'Circle K Charge' er udviklet til vores privatkunder og er kun til betaling med kreditkort. Vi anbefaler dog, at du downloader appen, hvis du ønsker at se, hvor vi har ladestandere, og om de er ledige. 

 • Kan man lade lastbiler hos Circle K?

  Ikke endnu, men snart åbner vi for opladning på truckanlæg fire steder i Danmark. Læs mere om det her