Image
circle k pro
Image
b2b trucker

Circle K Pro - en komplet løsning til erhvervskunder

Circle K Pro er din partner på vejen. I får fuldt overblik over virksomhedens brændstofforbrug samt adgang til en lang række fordele — både til dig på kontoret og dig på farten. Spar tid på kortadministration med vores selvbetjeningsportal, få adgang til nem og sikker mobilbetaling på stationen og meget mere.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Der er nok at se til, når man driver en virksomhed. Circle K Pro gør hverdagen lidt nemmere – både for dig på kontoret og dig på farten.
Tilmeld jeres virksomhed lige her – eller læs meget mere om alle fordelene i Circle K Pro.  

Image
pro

Tilmeld jer her

Med Circle K Pro får I adgang til et stort netværk, rabatter på brændstof og en række tidsbesparende og fordelagtige funktioner.

Image
pro b2b

Modtag et uforpligtende tilbud

Med kun ganske få informationer om jeres virksomhed, kan vi give jer et uforpligtende tilbud, der passer perfekt til jeres behov – uanset om I har 5 eller 500 biler på vejene.

Et erhvervskort med en lang række fordele

Med Circle K Pro får I en komplet løsning til erhvervskunder. Vores selvbetjeningsportal, Card E-Services, giver adgang til adskillige funktioner, der gør det nemmere at få et fuldt overblik over virksomhedes brændstofforbrug samt at administrere brændstofkort og fakturaer. I får adgang til funktioner som mobilbetaling, der både sikrer nem distribution af betalingsmidler fra kontoret, og hurtig og sikker betaling på stationen for chaufførerne.

Dette er dog blot nogle af fordelene med Circle K Pro. Vi er et af landets største netværk, så I passerer næsten altid én af vores stationer, når I er på farten. Og så ved vi, at fyldte maver er lige så vigtigt som fyldte tanke, så vi står klar med et bredt udvalg af velsmagende mad, der giver lidt ekstra energi til resten af arbejdsdagen. 

Image
kort

Ét kort – mange muligheder

Med vores erhvervskort får I rabat på både brændstof og bilvask. Kortet gør betalingen lettere, I kan handle uden kontanter og følge den enkelte bil eller medarbejders forbrug og udgifter.

Image
mobil

Mobilbetaling

Vi introducerer mobilbetaling for erhvervskunder til gavn for både administratorer og chauffører. Med mobilbetaling kan I hurtigere distribuere brændstofkort og dermed få glæde af nem og sikker betaling på stationen.

Image
selvbetjening

Selvbetjeningsportal

Selvbetjeningsportalen Card E-Services gør det nemt at følge virksomhedens indkøb og brændstofforbrug. Her finder I information om transaktioner, fakturaer og kortoversigt over virksomhedens erhvervskort.

Image

Og vi har også lidt godt til dem på farten

EXTRA Pro er vores fordelsprogram for erhvervskunder. Forkæl jeres medarbejdere med hverdagstilbud på morgenmad, frokost og drikkevarer samt rabat på brændstof. Tilbuddene gælder for dem som privatpersoner og alt, det kræver er, at de tilføjer et Circle K-erhvervskort til en personlig EXTRA-konto – så får de glæde af frynsegoder på farten.

Læs mere lige her