Image
børn på bagsædet podcast
Image
børn på bagsædet podcast

Børn på bagsædet – podcast og børneunivers for hele familien

Turen bliver lidt sjovere, når børnene på bagsædet hygger sig. Derfor har vi hos Circle K skabt universet “Børn på bagsædet” til børnene – og ikke mindst deres forældre. Lyt med i podcasten, når Benny Bagsæde tager på eventyr.

Børn på bagsædet podcasten er perfekt til at gøre de (lidt for) lange køreture en hel del sjovere. Podcasten er lavet til de yngste, men er god underholdning for hele familien. 

Lyt til sjove vittigheder, gode trafiktips, spændende røverhistorier, og quiz med hele familien i "Køreturens klogeste". Og som noget helt nyt, kan du denne sommer lytte til eventyr med "Linelottes eventyrlige oplevelser". 

Lyt med i din foretrukne podcast-app

Du kan høre Børn på Bagsædet podcasten i lige netop din foretrukne podcast-app, den ligger både på Apple, Podimo, Google, Spotify og mange flere. Find links herunder, eller søg den frem i din podcast-app. Husk at abonnere på Børn på Bagsædet i din app, så I aldrig går glip af nye afsnit.

Hvis du ikke har en podcast-app, kan du også høre Børn på Bagsædet lige her

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

Vittigheder, quiz, eventyr og meget mere

Der er lidt for enhver smag, og til både store og små, når Benny Bagsæde guider dig gennem podcasten. I kan vælge mellem netop de emner, som I synes er allersjovest at lytte til. 

Image
Benny griner

Vittigheder til køreturen

I Vittigheder til køreturen kan I høre alle de klassiske børne-vittigheder, banke-på-jokes, og så er vittighedstelefonen altid åben, hvor folk som Ketty på 108 år og Lennart fra månen ringer ind. Gør klar til at grine amok med Benny Bagsæde!

Image
røverhistorier

Røverhistorier

I Røverhistorier kan I lytte til mystiske, lærerige og sjove historier – fx om den hvide dame, der spøger på Voergaard Slot eller om Hee Kirke, der er bygget af trolde. Hvad er rigtigt og hvad er røverhistorier? Det er det store spørgsmål!

Image
eventyr

Linelottes eventyrlige oplevelser

Nu kan du lytte til eventyr, som du aldrig har hørt dem før i Linelottes eventyrlige oplevelser. Gør køreturen ekstra magisk med eventyr i børnehøjde!

Image
Køreturens klogeste

Køreturens klogeste

Køreturens klogeste er en quiz, hvor børnene dyster mod de voksne – og både æren og håneretten er på spil, når det handler om at have styr på sin paratviden om alt fra YouTube og dyr til det ydre rum og … prutter. Quiz med i Køreturens klogeste!

Image
trafiktips

Trafiktips med Benny Bagsæde

Velkommen til trafikpodcast med Benny Bagsæde og trafiklæreren Viktor, hvor du kan lære om trafikreglerne. Mød en vaskeægte cykelhjelm, Sonja, der fortæller om livet som cykelhjelm.

Lyt med og få total tjekkede trafiktips til de mindste.