Image
mad på circle k
Image
bedremad

Hos Circle K er det nemt at stille sulten

– og så smager det godt. Start dagen med duftende bagværk hos Circle K. Eller en frisksmurt sandwich til frokostpausen. Måske endda en snack, når lækkersulten melder sig? Vi står klar med mad til din tur – i hele landet.

At vælge hurtig og nem mad på farten, behøver ikke være et kompromis med god kvalitet og god smag. Hos Circle K får du begge dele. Vi går op i at vælge råvarer, der både smager godt – og er blevet til under gode vilkår. 

Rumler maven?

Vi kender det alle sammen. Når man er på landevejen, på vej fra møde til møde eller når stemningen på bagsædet signalerer, at familien trænger til en kørepause, så skal det helst gå hurtigt. Heldigvis kan hurtig mad sagtens smage godt, være frisklavet og samtidig stille sulten. Vi har et stort udvalg af mad - både noget, der ligger klar i vores montre og er lige til at tage med – og mad, som vi gerne laver lige som du kan lide den eller varmer, mens du venter. 

Image
sandwich og panini

Sandwich og panini

Snup en frisksmurt sandwich eller knasende sprød panini med på vejen. Det stenovnsbagte, italienske brød giver den helt rette krumme, og de friske ingredienser den helt rette smag. Vælg din favorit.

Image
burgere

Burgere med smag

Her får du en burger med bid og smag. Vælg en frisklavet klassisk okseburger eller flæskestegsburger, hvis du har tid til at vente et par minutter. Eller snup en cheeseburger, der allerede ligger klar i montren.

Image
Morgenkage

Brød og kager

Vi står klar med duftende morgenbrød alle morgener – der er nu ikke noget som en god bolle med ost. Til den søde tand har vi et bredt udvalg af både wienerbrød og kager som hindbærsnitter, snurrer og donuts.

God mad af gode råvarer

Hos Circle K bruger vi lang tid på at udvælge vores varer og udvikle vores opskrifter. Vi gør os umage for at finde de bedste samarbejdspartnere og leverandører - både i forhold til produkternes kvalitet og smag, men også når det handler om bæredygtighed. Vi vil gerne støtte en retfærdig og bæredygtig fødevareindustri. 

Læs mere om vores bæredygtighedsinitiativer her.

Mad og drikke efter tidens tendenser

Tidens trends og tendenser spiller en vigtig rolle, når vi løbende udvikler vores sortiment. Danskerne bliver mere bevidste om sundhed, kvalitet og bæredygtighed. Derfor kan du være sikker på altid at kunne finde sunde og grønne muligheder blandt vores udvalg af mad og drikkevarer ligesom vi løbende introducerer alternativer som fx havredrik fremfor konventionel mælk. 

Nogle gange skal mad bare være nemt og lækkert

Derfor har vi selvfølgelig også en masse på menukortet, som bare har til formål at mætte hurtigt, stille sulten eller den søde tand. Vi har nemlig ikke kun traditionel frokost eller aftensmad, men også en lækker snack eller en sød fristelse. Lige til at tage med.