Image
Bedre mad på farten
Image
bedremad

Bedre mad på farten

Uanset om sulten melder sig i arbejdstiden, på vej i sommerhuset eller efter træning, så kig forbi Circle K. Vi har gjort en dyd ud af at tilbyde dig bedre mad på farten - både til den lille sult, den søde tand og den knurrende mave.

Der er stor efterspørgsel på høj kvalitet og god smag, når det kommer til den hurtige mad på farten – og den bølge er Circle K helt på forkant med. Vi hakker, snitter og bager dagen lang, og vi laver først vores burgere, sandwich, smoothies, kaffe og shakes, når du bestiller dem, så du får en frisk og smagfuld madoplevelse hver gang. Vi mener nemlig, at bedre mad på farten bør være nemt og tilgængeligt for alle. 

Et hurtigt måltid på farten

Du kender det alt for godt. Når du er på landevejen, på vej fra møde til møde eller når stemningen på bagsædet signalerer, at familien trænger til en kørepause, så skal det helst gå hurtigt. Heldigvis kan hurtig mad sagtens smage godt, være frisklavet og fristende.

Vi gør os umage

Hos Circle K bruger vi lang tid på at smage, føle og dufte, når vi udvælger varer og udvikler vores opskrifter. Vi gør os umage for at finde de bedste samarbejdspartnere og leverandører, og ingen råvarer bliver lukket ind i vores butikker, hvis ikke de er friske og smager godt.

Læs mere om vores bæredygtighedsinitiativer her

Vi lytter til vores kunder

Tidens trends og tendenser spiller en vigtig rolle, når vi løbende udvikler vores sortiment. Vi oplever netop nu, at danskerne bliver mere bevidste om sundhed, kvalitet og bæredygtighed. Derfor kan du være sikker på altid at kunne finde sunde og grønne muligheder blandt vores udvalg af mad og drikkevarer.