Image
Bedre mad på farten
Image
bedremad

Bedre mad på farten

Uanset om sulten melder sig i arbejdstiden, på vej i sommerhuset eller efter træning, så kig forbi Circle K. Vi har gjort en dyd ud af at tilbyde dig bedre mad på farten - både til den lille sult, den søde tand og den knurrende mave.

Der er stor efterspørgsel på høj kvalitet og god smag, når det kommer til den hurtige mad på farten – og den bølge er Circle K helt på forkant med. Vi hakker, snitter og bager dagen lang, og vi laver først vores burgere, sandwich, smoothies, kaffe og shakes, når du bestiller dem, så du får en frisk og smagfuld madoplevelse hver gang. Vi mener nemlig, at bedre mad på farten bør være nemt og tilgængeligt for alle. 

Et hurtigt måltid på farten

Du kender det alt for godt. Når du er på landevejen, på vej fra møde til møde eller når stemningen på bagsædet signalerer, at familien trænger til en kørepause, så skal det helst gå hurtigt. Heldigvis kan hurtig mad sagtens smage godt, være frisklavet og fristende.

Vi gør os umage

Hos Circle K bruger vi lang tid på at smage, føle og dufte, når vi udvælger varer og udvikler vores opskrifter. Vi gør os umage for at finde de bedste samarbejdspartnere og leverandører, og ingen råvarer bliver lukket ind i vores butikker, hvis ikke de er friske og smager godt.

Læs mere om vores bæredygtighedsinitiativer her

Vi lytter til vores kunder

Tidens trends og tendenser spiller en vigtig rolle, når vi løbende udvikler vores sortiment. Vi oplever netop nu, at danskerne bliver mere bevidste om sundhed, kvalitet og bæredygtighed. Derfor kan du være sikker på altid at kunne finde sunde og grønne muligheder blandt vores udvalg af mad og drikkevarer. 

Circle K’s foodtrainer-korps skal sikre mad-på-farten oplevelser på højeste niveau

Hos Circle K har vi altid haft fokus på god smag på farten, og du skal have den samme gode smagsoplevelse, uanset hvor du kommer. Det sørger vores særlige foodtrainer-korps for.

This content was blocked due to cookie consent personal settings.

Allow marketing cookies

1 foodtrainer, 20 foodcoaches og mere end 200 foodkaptajner 

Der er stor efterspørgsel på høj kvalitet og god smag – og den bølge er Circle K helt på forkant med. Hos Circle K har foodtrainer-konceptet sat god smag for mad-på-farten i højsædet. Hensigten er at sikre, at Circle K's kunders madoplevelser er på højest mulige niveau, og at vores madoplevelser skiller sig positivt ud i branchen – og forventningerne må gerne være høje.  

Som foodtrainer står jeg i spidsen for et korps af 20 foodcoaches. Sammen er vi i gang med at udvikle 200 medarbejdere til foodkaptajner. De skal være med til at sætte en ny, høj standard for mad-på-farten oplevelsen i hver af vores mere end 200 butikker. Vores holdning er, at god smag og kvalitet ikke må stå alene: Højt niveau uanset produkt, tid og sted betyder lige så meget… og vi skal indfri kundernes forventninger”, fortæller foodtrainer Marion Weiss.