Image
bilvask vask circle k
Image
8

Bilvask på Circle K

Velkommen til et landsdækkende netværk af vaskehaller - Circle K har bilvask på næsten 200 stationer i hele Danmark. Her er du altid sikret en bilvask af god kvalitet og tilpasset årstidens udfordringer. Og for dig, der vasker bil ofte, har vi også et abonnement på bilvask – det kalder vi Ubegrænset bilvask.
Image
ubegrænset_bilvask

Bilvask på abonnement

Med Ubegrænset bilvask, kan du vaske din bil igen og igen. Helt op til to gange om dagen fra kun 149,- pr. 30 dage – og du kan vælge et abonnement på netop den kvalitetsbilvask, der passer dig.

Image
ev el lade

Vaskehaller nær dig

Med knap 200 vaskehaller, er der altid en vaskehal nær dig, dit sommerhus, arbejdet – eller blot, når du er på farten. Find din nærmeste bilvask her.

Nem og grundig bilvask i Circle K's vaskehaller

 

Det er lige, hvad du får! Der er mange grunde til, at du skal vælge Circle K, når du skal vaske din bil. Vi har fire forskellige vaske, så der er én til ethvert budget og enhver smag, men fælles for dem alle er, at vi lover en ren bil – hver gang. Og altid tilpasset årstidens problemer, såsom pollen, salt og hvad vejret ellers byder på. 

Og så er det nemt. Du behøver ikke bruge tid på at køre til en vaskehal for så at finde ud af, at den ikke er ledig. Med vores næsten 200 vaskehaller, tør vi næsten love dig, at du altid har én i nærheden. I Circle K appen kan du desuden se, om vasken er i brug, og holde øje med, hvornår den bliver ledig, så du ikke behøver holde i kø til bilvasken. Nå ja, og du kan selvfølgelig sagtens bruge vores bilvask helt uden appen. Det er nemlig lige som vi lovede - nem bilvask for alle. 
 

Image
Ubegrænset bilvask ikon

Vask med Circle K appen

Vi har gjort bilvask nemt med Circle K appen. Find din nærmeste station, se om vaskehallen er ledig, betal for bilvasken og administrer dit Ubegrænset bilvask-abonnement. Alt sammen i samme app.

Image
bilpleje

Fire kvalitetsvaske

Vi har fire forskellige bilvaske på programmet, og uanset hvilken, du vælger, så er kvaliteten af Circle K's bilvask høj og den samme – hver gang. Her guider vi dig til, hvilken bilvask, du skal vælge, når du besøger os.

Bliv i bilen under bilvasken – eller kig ind

På størstedelen at vores stationer kan du vælge, hvordan du vil bruge tiden under din bilvask. Du får en ren bil hurtigt, nemt, og hyggeligt. 

Bliv i bilen, læn sædet tilbage og nyd en lille pause på farten. Hvis du er smart, så kan du endda lige tage en kop kaffe med inden. Du er også velkommen til at bruge tiden på at strække benene eller kigge ind i butikken. 

Billig bilvask?

Vores billigste bilvask koster blot 89,95 kr., og selvom vi kalder den budget, så kører du stadig fra vaskehallen med en nyvasket bil. Og til dig, der gerne vil have en lidt grundigere vask, er der bestemt også rig mulighed for det med vores tre andre kvalitetsbilvaske.  

Image
Kvinde i vaskehal, som sidder med sin mobil

Tips og tricks til bilvask

Hvordan er det nu med sidespejlene, skal de slås ind? Og hvor ofte skal man egentlig vaske sin bil? Vi har samlet de bedste tips og tricks til bilvask.

Image
HVO

Bilvask med mindre vand

At vaske din bil på Circle K, er en af de mest miljøskånsomme bilvask-alternativer. Læs mere om vores bæredygtighedsinitiativer inden for vandforbrug her.

Image
EV extra fordele

Billigere bilvask med EXTRA

Med Circle K's fordelsprogram, EXTRA, kan du få rabat på bilvask. Jo mere, du tanker, jo mere rabat får du på brændstof – og på bilvask.

Har du spørgsmål til vores bilvask? Find svaret her