Image
Too Good To Go
Image
Too Good To Go

Circle K samarbejder med Too Good To Go

Madspild er en af de største miljøudfordringer, som vi har globalt. I Circle K er vi opsatte på at finde en god balance mellem at tilbyde frisk mad og samtidigt undgå madspild.

Vi har stort fokus på vores vareudvalg og produktionsstyring, og ved hjælp af et godt samarbejde med Too Good To Go kan vi også redde en stor andel af vores mad fra at blive smidt ud.

 

Som noget nyt kan du vælge imellem tre forskellige poser.

Lykkepose til 39 kr. med overskudsmad fra en Circle K, som du skal hente ved lukketid. Indholdet i en typisk lykkepose varierer, men ofte vil du få færdigsmurte sandwich og bagværk til en værdi på mellem 100 kr. og 140 kr.

Rundstykkeposen til 19 kr. med overskuds rundstykker fra en Circle K, som du skal hente mellem kl. 13.00-14.00. Indholdet i posen vil være rundstykker fra morgensortimentet, og vil have en værdi af ca. 60 kr.

Fredagsslikposen til 39,- med overskydende slik fra en Circle K, som du kan hente fredage. Posen vil variere men bestå af slik, chokolade, tyggegummi og lignende produkter. Fredagsslikposen vil have en værdi af ca. 120 kr.Download app’en og vær med til at reducere madspild!