Image
Hjælp Ukraine
Image
Hjælp Ukraine

Hjælp Ukraine

Hos Circle K vil vi gerne hjælpe ofrene i Ukraine på den bedst mulige måde

Indsamling sammen med vores kunder  

Vi har i løbet af 2022 lavet en indsamling sammen med vores kunder i alle vores 225 butikker. Circle K matchede alle beløb der kom ind i perioden. Indsamlingen skete på tværs af alle de øvrige europæiske selskaber i Circle K og alle pengene gik til Røde Kors, der vil sikre den bedst mulige hjælp til de berørte i Ukraine. Totalt set indsamlede vi 223.000 kr. og Circle K donerede yderligere 250.000 kr. oveni dette beløb.

Global donation på 1,5 millioner dollars til Røde kors   

Circle K og dets ejere Couche-Tard har givet en global donation på 1,5 millioner dollars til Røde Kors. 

Circle K´s danske medarbejdere samler 136.000 kr. ind til Red Barnet

De danske medarbejdere i Circle K gik sammen om en indsamling, da krigen i Ukraine brød ud. De fik samlet over 130.000 kr. ind, som blev sendt afsted til Red Barnets katastrofeberedskab, som rykker ud med beskyttelse, mad, vand og lægehjælp til de berørte børn i Ukraine. 

Image
Hjælp Ukraine

Circle K i Polen giver gratis brændstof

Circle K i Polen giver gratis brændstof til paramedicinere, redningshold og nødtransporter med humanitær hjælp, mad og medicin, der transporterer flygtninge fra grænsen mellem Polen og Ukraine. Herudover gives gratis brændstof til 1000 biler, der transporterer flygtninge fra grænsen og videre til endemål i Polen. Desuden er der doneret bamser til alle ukrainske børn, der ankommer til den polske grænse.  

Circle K i Norge har donoret brændstof

Circle K i Norge har donoret brændstof til en værdi af 500.000 NOK til et norsk fragtfirma, som transporterer nødhjælp fra Norge til Ukraine.  

Circle K suspenderer deres butikker i Rusland

Vi har fra d. 7. marts 2022 suspenderet vores operation i Rusland. Vi har indtil da haft 38 butikker i Rusland.   

Circle K har endvidere fjernet de få russiske varer, som tidligere er solgt i vores butikker