Konkurrencebetingelser - #SommerSammen

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Del dit sommerbillede og vind et gavekort på 1.000 kr. Læg et billede op, brug hashtagget #sommersammen og tag @circlekdanmark, så trækker vi en vinder af et gavekort hver torsdag henover sommeren ?

Husk at der kun må være (genkendelige) personer på billedet, som har givet samtykke.

KONKURRENCEPERIODEN

Konkurrencen løber fra den 28. juni til den 5. august 2021 kl. 12.

DET KAN DU VINDE

1 x gavekort på 1.000 kr. til Circle K - som du kan bruge både i butikken, til benzin og bilvask. Der er forskellige illustrationer på konkurrencen fx 17 L K-Freeze, eller 80 champagnebrus is - det er blot eksempler på hvordan man ca. kunne bruge det. 

SÅDAN KONTAKTER VI VINDERNE

Circle K Danmark A/S kontakter vinderne i en privat besked på Facebook eller Instagram. Det er dit ansvar som deltager i konkurrencen at tjekke dine indbakker på Facebook og/eller Instagram, og Circle K Danmark A/S vil ved manglende svar efter 24 timer videregive præmien til en ny vinder. Denne nye vinder vil blive udvalgt efter samme betingelser som ellers.

Vinder du, spørger Circle K Danmark A/S til din mailadresse og dit telefonnummer, så præmien kan sendes til dig. 

Vi benytter ikke dine billeder og kommentarer i markedsføringsøjemed uden eksplicit tilladelse: Når vi kontakter dig, med henblik på at du har vundet, så spørger vi, om vi må benytte dit billede på Circle K’s Instagram side, hjemmeside og andre digitale platforme.

OM DISSE KONKURRENCEBETINGELSER

Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser samt Facebooks generelle vilkår og betingelser.

Circle K Danmark A/S forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser, og tilstræber at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar som deltagende i konkurrencen at holde dig opdateret om betingelserne.

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og Circle K A/S fraskriver sig alt ansvar i det tilfælde.

DISCLAIMER VEDR. FACEBOOK

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook.

Når du giver dine informationer og tilladelser, gives disse alene til Circle K Danmark A/S.

FORMELT OM KONKURRENCEN

Konkurrencen foregår på Circle K Danmarks Facebook side og arrangøren er Circle K A/S Borgmester Christiansensgade 50, 2450 København SV

Ansatte hos Circle K Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.