Image
dame i butik

Retail Academy

Do YOU have what it takes?

Grundet forårets udfordringer med Corona, er Circle K’s uddannelsesprogram Retail Academy blevet forsinket, i forhold til den oprindelige plan. Det betyder, at der ikke bliver foretaget Assessment i efteråret 2020, som oprindeligt planlagt.

Du kan dog fortsat altid sende en ansøgning. Spørg din Store Manager vedr. brochure med relevante informationer. 

Ny ansøgningsfrist og datoer for Assessment vil blive udsendt i efteråret 2020.

Image
personale

I en dynamisk virksomhed som vores, skal vi hvert år bruge nye talenter. Et talent er en medarbejder, der tror på sig selv og som drives af salg, personlig udvikling og som trives med ansvar og lederskab.

Ser du dig selv som et talent, der ønsker at gøre karriere indenfor butiksdrift i en af Danmarks stærkest voksende kæder og sikre at god ledelse kommer både vores ejere, medarbejdere og kunder til gode.

Så er vi også klar til at investere i dig, ved at sende dig gennem vores interne uddannelsesforløb kaldet Retail Academy. Retail Academy løber over minimum 3 år – og har til formål at udvikle de bedste af vores medarbejdere fra del-eller fuldtidssælgere helt op til Storemanagers. Et job med et stort ansvar indenfor salg, ledelse, indkøb og ikke mindst kundekontakt i et komplekst miljø.