Image
Miles_diesel
Image
Miles_diesel
Vi gør din rejse nemmere

Vi gør din rejse nemmere

Hos Circle K lægger vi os i selen for at gøre livet lidt nemmere for dig, når du er på farten. Derfor udvikler vi løbende nye tiltag, der skal hjælpe dig med at gøre det, du er kommet for. Nemt og hurtigt.

Betal med mobilen 

Hent Circle K app’en – så kan du nemlig klare betalingen lynhurtigt med mobilen, hver gang du tanker miles. Hent app'en her

Bemærk: Du skal have MobilePay for at bruge betalingsfunktionen.
*På nuværende tidspunkt er det kun privatkunder, der kan betale via mobilen. Vi arbejder på en løsning til vores erhvervskunder.

Image
Circle K App

Bedre navigation på tankpladsen: Skiltning og ”Fast Tracks” sparer dig for tid og besvær

Det skal være nemt hos os. Nemt at finde den rigtige pumpe, et sted at parkere – og kundetoilettet, når der er behov for det. Derfor har vi forbedret skiltningen, så det bliver nemmere for dig og sparer dig tid og unødigt besvær.

"Fast tracks"

På flere stationer tester vi ”Fast Tracks”, som du sikkert kender fra bl.a. lufthavnen. Her er proceduren ”Tank – og hurtigt videre”. Og betaler du med Circle K app’en, er du faktisk klar til at lette, så snart du har sat tankpistolen på plads.

Image
Nemmere

Hent Circle K App

Med app’en "Circle K" bliver din rejse nemmere. Download app’en, så kan du bl.a. betale for brændstof og bilvask via mobilen.