Image
salat
Image
salat
Salater

Salater

Det er tørt og kedeligt at spise salat, tænker du måske... Så bare vent til du prøver en af vores helt nye salater.

Vælg mellem 5 forskellige - og er du vegetar eller veganer, har vi også en salat, som er ekstra rig på protein, til dig.

Vi har udvalgt den bedste pasta og de sprødeste grønsager. Hjemmelavede dressinger og frisk snittet grønt er kernen i vores i salater. Det kombineret med forskellige smagsretninger er der noget for alle, og fælles for alle produkterne - de smager godt og du bliver mæt uanset, om du er til pasta eller til kål.

Få gode tilbud på mad hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. burger, morgenbrød, kaffe, smoothies eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort.
Image
proteinsalat

Proteinsalat med chilihummus

En mættende proteinsalat der hovedsageligt består af en smagfyldt kikærtesalat. Nyd den med spicy chilihummus og toppings af frisksnittet spidskål, babyspinat og sesamfrø.

Image
salat

Pastasalat med persillepesto og kylling

En god klassisk pastasalat med al dente pasta, hjemmelavet persillepesto og kyllingebryst. Pastasalaten toppes med ristede solsikkefrø for at give salaten et ekstra bid og en let nøddesmag.

Image
Pastasalat m. kylling

Pastasalat med kylling og karry (XL)

En klassisk pastasalat med en krydret karrydressing. Dressingen komplimenteres af kylling og frisk persille, som giver den perfekte smagsoplevelse.

Image
couscoussalat

Couscoussalat med kylling og avokado

En fyldig og mættende salat på en bund af spicy couscoussalat med mild chili og peberfrugt. Den toppes med frisksnittet spidskål, kylling og balkan 45+. Prikken over i’et er den cremede avocadodressing, der følger med i en kop.

Image
spidskålssalat

Spidskålssalat med kylling og persillehummus

Den sundere salat, med frisksnittet spidskål, squash og sukkerærter. Den nydes med en cremet persillehummus og kylling, der begge er rige på protein og smag.