Image
Den lille sult
Image
den-lille-sult

Den lille sult

Sprang du morgenmaden over – eller fristede madpakken ikke? Vi kender vist alle den lille snacksult. Hvornår har du sidst givet dig selv lov til en hotdog?

Snacks er en essentiel del af at være på farten og muligvis det bedste ved ethvert roadtrip, uanset hvor langt (eller kort) du skal. Vi har snacks, der passer til alle tider på døgnet - grød og skyr om morgenen, skåret frugt og grønt, når det bare skal gå hurtigt og lune nachos med guacamole, hvis du er eftermiddagssulten.

Få gode tilbud på mad hver måned

Hver måned har vi ekstra gode tilbud på f.eks. burger, morgenbrød, kaffe, smoothies eller andet. Få tilbudene med et Circle K Benzinkort.
Image
skyr

Skyr

Vores økologiske skyr er rørt forsigtigt og lagt på en bund af syltede hindbær med honning. Du kan også vælge den med syltet rabarber og honning. På toppen er sprød granola af kerner og nødder. En god snack, uden for meget sukker.

Image
bagel-image_card

Bagel med æg og bacon

Bagelen er brødet med hullet i midten. Den karakteristiske lidt seje konsistens skyldes, at dejen dyppes i kogende vand før bagning. I vores breakfast bagels finder du bacon, omelet, cheddar ost og en smule ketchup. Perfekt til morgenmad på farten.

Image
frugt

Frugt og gulerødder

Vores frugt og gulerødder er skåret i mundrette stykker og på køl, så det altid er lækkert og sprødt at tage med. Hvis det er svært at gå forbi farvestrålende slikposer og fristende morgenbrød, har vi det sunde alternativ, når blodsukkeret er lavt.