Image
Ledige stillinger desktop
Image
Ledige stillinger mobil
Ledige stillinger

Ledige stillinger hos Circle K

Er du på udkig efter dit første job, eller vil du gerne tjene lidt ekstra, mens du studerer? Ønsker du nye muligheder eller en karriere for livet? Uanset hvor du er på vej hen, så lad os følges ad.

Ledige stillinger

Herunder finder du en oversigt over ledige stillinger hos Circle K i Danmark og resten af Europa.

Uopfordrede ansøgninger

Vil du være vores nye butikschef?

Har du en masse god og relevant erfaring fra fx dagligvarebranchen, og brænder du for at servicere kunder og lave lækker og nem mad? Kunne du tænke dig nye udfordringer som butikschef i en af landets mest spændende detailkæder? 

Hvis du er interesseret i et job som butikschef i Circle K, så send os en mail med dit CV og et par ord om dig selv på butikschef@circlekeurope.com. Vi lover at give en hurtig tilbagemelding!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Image
personale

Vil du arbejde i vores butikker?

Vi er altid på udkig efter glade og servicemindede medarbejdere til vores mange butikker. Hvis du er interesseret i et job på din lokale Circle K, er du altid velkommen til at henvende dig i butikken og spørge efter butikschefen.

Image
dame i butik

Vil du arbejde på vores hovedkontor

Alle uopfordrede ansøgninger sendes til Circle K elektronisk. Du kan også registrere dit CV i vores database uden at søge et bestemt job. Databasen bruger vi til at identificere potentielle medarbejdere og kandidater. Du kan lægge dine oplysninger og CV ind ved at oprette en profil. Du klikker blot på  ”Se profil" og følger processen derfra. I systemet kan du bl.a. oprette en jobagent og få en mail, så snart et ledigt job, som matcher dine krav, bliver slået op.

Send en uopfordret ansøgning her

Image
kontor