Konkurrencebetingelser

Sådan deltager du i konkurrencen om billetter til Champions League-finalen 

Hvordan deltager jeg?

Deltag i konkurrencen ved at besøge din nærmeste Circle K, scan QR koden, udfyld formularen, og tilmeld dig Circle K EXTRA - hvis du ikke allerede er medlem. 

Hvem kan deltage? 

Alle bosiddende i Danmark over 18 år.

Ansatte hos Circle K Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Vi gør opmærksom på, at man som vinder af denne konkurrence selv er ansvarlig for eventuelle skatteforhold.

Indhold og værdi af præmier

  • Hovedpræmien inkluderer:
  • To billetter til Champions League-finalen i Istanbul
  • Hotelophold med to overnatninger
  • Fly tur/retur til Tyrkiet
  • Ankomsttransport
  • En velkomstmiddag + transport til denne

Estimeret værdi af præmien er ca. 70.000 kr. 

Derudover udlodder vi et års forbrug af Pepsi Max til tre vindere. Hver præmie svarer til 12 rammer Pepsi Max 33cl dåser - værdi ca. 1500 kr.

Du kan øge dine chancer for at vinde et års forbrug af Pepsi Max. Hver gang, du køber en Pepsi Max eller Lay's Chips hos Circle K, får du et ekstra lod i konkurrencen. Dit ekstra lod registreres automatisk, hvis du bruger samme betalingskort, som du har tilmeldt Circle K EXTRA. 

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Sådan findes vinderen

For at være med i konkurrencen, er det et krav, at du har udfyldt formularen samt fuldendt din tilmelding til Circle K EXTRA. 

Vi trækker de heldige vindere den 18. april 2023 kl. 12. Tilmeldinger efter dette tidspunkt, tæller ikke med i konkurrencen.

Det er medarbejdere hos Circle K Danmark A/S, der trækker vinderne ved en tilfældig lodtrækning blandt dem, der både har udfyldt formularen samt tilmeldt sig Circle K EXTRA. 

Circle K Danmark A/S kontakter vinderne via e-mail opgivet i formularen. Det er dit ansvar, som deltagende i konkurrencen, at tjekke dine mailindbakke, og Circle K Danmark A/S vil ved manglende svar efter 72 timer videregive præmien til en ny vinder. Den nye vinder vil blive fundet efter samme præmisser som i første trækning. 

Hvis du vinder, vil Circle K Danmark A/S bede om dit navn, adresse, mailadresse og telefonnummer – samt dele oplysningerne med Royal Unibrew, som vil stå for den videre planlægning af at få leveret præmien til dig.

Om disse konkurrencebetingelser

Disse konkurrencebetingelser er gældende for hele konkurrenceperioden.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig konkurrencens betingelser. Du accepterer herunder, at Circle K Danmark A/S må kontakte dig, hvis du er vinderen.

Circle K Danmark A/S forbeholder sig til enhver tid ret til at revidere disse betingelser, og tilstræber at det ikke sker til gene for deltagerne i konkurrencen. Det er dit ansvar, som deltagende i konkurrencen, at holde dig opdateret på betingelserne.

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses, og Circle K Danmark A/S fraskriver sig alt ansvar i det tilfælde.

Disclaimer vedr. Instagram og Facebook

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook.

Når du giver dine informationer og tilladelser, gives disse alene til Circle K Danmark A/S

Formelt om konkurrencen

Konkurrencen foregår på Circle K Danmarks Facebook-side og arrangøren er Circle K Danmark A/S, Borgmester Christiansens gade 50, 2450 København SV.

Ansatte hos Circle K Danmark A/S, medlemmer af deres husstande samt samarbejdspartnere kan ikke deltage.

Konkurrencen om de to billetter til UEFA Champions League finalekampen er ikke købsbetinget, og har en værdi af cirka 70.000 DKK.

Konkurrencen om et års forbrug af Pepsi Max svarende til 12 rammer Pepsi Max 33cl can. Værdi ca. 1.500 DKK.