Image
Vejskat
Image
Europe card
Grøn rådgivning

Grøn rådgivning til virksomheder

Circle K er bekendt med det ansvar, vi som Danmarks største formidler af olie, benzin og diesel til både privat- og erhvervskunder har. Derfor har vi taget en aktiv rolle i den grønne omstilling af vores samfund, både for miljøets skyld, og overfor vores kunder og interessenter. Bæredygtighed fylder markant mere i vores samtaler med kunder, og derfor udbyder vi nu to løsninger til vores kunder til at starte rejsen mod en grønnere flåde.

Webinar om grøn omstilling

Circle K afholder med jævne mellemrum offentlige Webinarer, hvor jeres virksomhed kan blive klogere på grøn omstilling af køretøjsflåden, og hvordan I kommer i gang med jeres egen rejse inden for grøn omstilling. Vores webinarer har fokus på at give jeres virksomhed nogle konkrete værktøjer til at begynde den grønne omstilling. Derudover giver vi jeres virksomhed viden om, hvilke teknologier og drivmidler der kan komme i spil, og hvordan I skal forholde jer til dem.

Jeres virksomhed vil få svar på følgende:

  • Hvorfor overhovedet grøn omstilling af jeres virksomheds flåde?
  • Hvad vurderer danske virksomheder som de største udfordringer for at komme i gang?
  • Hvad er status på den grønne omstilling af danske virksomheders bilflåde?
  • Hvordan tager I selv de første skridt i forhold til din virksomhed?
  • Hvilke drivmidler og teknologier kommer til at spille en rolle i fremtidens virksomhedsflåde?
Image
Erhvervskort

Rådgivning til den enkelte virksomhed

Det er også muligt at afholde et Webinar eller et personligt med fokus på din specifikke virksomhed, såfremt deltagerantallet gør det muligt, og jeres virksomhed er samarbejdspartner eller eksisterende kunde hos Circle K. Her giver Circle Ks eksperter, som vi internt kalder ’Morgendagens Brændstofseksperter’ (eller MBE’ere), både kunder og samarbejdspartnere skræddersyet rådgivning til netop din virksomhed.

På Webinaret introduceres simple værktøjer til at skabe overblik og ideer til, hvordan virksomheden kan tage de første skridt i en grøn retning.

Udtalelses fra deltager på webinaret:

”Begge fremsendte værktøjer er super gode til at lave sin egen analyse omkring udledning og muligheder for at se om der kunne komme lidt flere grønne biler ind i flåden”. 

Torben Pedersen (Værksteds- og logistikchef hos Per Aarsleff)

Image
Miljø

Miljø

Vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter, så de bliver mere miljøvenlige. Alle vores miles produkter er blandet med bioethanol og flere af vores stationer har højhastighedsladere til el-biler, så det er nemt at reducere jeres CO2-aftryk.
Image
Image-card-tank

Produkter

Vi er stolte af vores effektive kvalitetsbrændstof. miles benzin og diesel renser og beskytter bilens motor - og så kan I ovenikøbet køre endnu længere. Med miles tager I hensyn til både miljøet og jeres brændstofforbrug.
Image
HVO

På vej i den rigtige retning

Vi er i centrum af en branche, der er ansvarlig for store CO2-emissioner. Og selvom Danmark i den nære fremtid stadig vil være stærkt afhængig af fx olie og gas, så bliver der netop nu taget kæmpeskridt mod en mere bæredygtig fremtid.