Image
Motorolie hero
Image
Motorolie hero
Brændstof

Brændstof

Kvaliteten af brændstof betyder mere, end de fleste går og tror. Derfor har vi udviklet miles benzin og diesel, der renser og beskytter bilens motor - og så kan I ovenikøbet køre endnu længere.
Image
miles-diesel

miles diesel

miles diesel indeholder et særligt multifunktionelt additiv, der fjerner snavs og reducerer belægninger i motoren. En renere motor gør, at jeres biler får en mere effektiv forbrænding, der mindsker udslippet af skadelige stoffer.
Image
miles-benzin

miles benzin

I vores miles benzin er der tilføjet et tilsætningsstof, der både renser og beskytter bilens motor bedre. Det giver fordele, der er til at forstå: En renere motor giver nemlig en mere effektiv forbrænding, der nedsætter brændstofforbruget.
Image
Adblue

AdBlue

AdBlue er et miljøvenligt tilsætningsstof, der benyttes til de fleste nyere dieselmotorer for at mindske udslippet af skadelige partikler. Det består af en ugiftig opløsning af urea, som reducerer mængden af kvælstofholdige gasser i udstødningen.
Image
Fuel E-Services

Fyringsolie

Hos os kan du få en god rabat. Lige nu tilbyder vi minimum 600 kr. pr. 1.000 liter, hver gang du får leveret fyringsolie. Vi har både premium fyringsolie, der er miljøskånsom og basis fyringsolie, der er traditionel og uden additiver.
Image
HVO

HVO

HVO står for hydrogeniseret-vegetabilsk-olie og består 100% af genanvendelige råstoffer. Det indeholder ingen fossile olieprodukter men har samme - eller endnu bedre - produktegenskaber end fossil diesel.