Image
Pro
Image
8

Derfor skal du som erhvervskunde vaske din bil hos Circle K

Vidste du, at vi hos Circle K har de bedste vaskehaller i landet? Hvis vi selv må sige det… Og så er det altid nemt at vaske din bil hos os.

Miljøvenlig bilvask
 

Hos Circle K står bæredygtighed højt på vores liste. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også en miljøvenlig bilvask. Vaskehallerne på vores mest travle stationer er udstyret med et særligt effektivt renseanlæg, så vandforbruget reduceres med op til 75%. Derudover bruger vi miljøansvarlige vaskeprodukter - helt konkret anvender vi Svanemærkede produkter (shampoo, fælgrens, voks, polering mm.) til bilvask.

Bilvask skal være Nemt og Hurtigt!


Hos Circle K skal det være nemt og hurtigt at vaske sin bil. Derfor kan du betale med mobilen gennem vores Circle K app, på hele 205 Circle K lokationer… Du kan også selv vælge, om du vil blive i bilen, eller om du vil vente udenfor med en hurtig kop kaffe.
Derudover kan du hos Circle K samle alle dine regninger på én faktura månedligt!

Image
Erhvervskunde

Vaskeprogrammer til alle behov
 

Slutteligt tilbyder Circle K 4 forskellige vaskeprogrammer, som varierer afhængigt af, om du har brug for en billig bilvask med let rengøring til budgetpris, eller om din bil skal have den store tur med ekstra vedligehold og pleje af lakken. Vi ønsker at tage højde for både pris og kvalitet, samt sæsonens udfordringer. Du kan læse mere om vores forskellige typer bilvask HER.

Lyder det som noget for dig? Så kig forbi hos Circle K, og få en renere og mere miljøvenlig oplevelse. Og nu hvor du er her, kan du jo få tanket bilen op og få slået to fluer med ét smæk!