Image
medarbejdere
Image
hero billede

Hos Circle K kan du være tryg

Det skal være en god oplevelse af handle hos os. Selv om der er mange ting, der er usikre i disse Covid-19 tider, kan du regne med Circle K og føle dig tryg. Vi vil stadig gerne hjælpe dig videre og give dig det, du netop har behov for – uanset om det er milesPLUS, en frisklavet burger, en kop kaffe eller et smil på vejen.

Hos Circle K passer vi på kunderne og hinanden

Vi skal Covid-19 til livs, og derfor følger vi myndighederne anvisninger og restriktioner for at gøre det så sikkert som muligt at besøge vores butikker og begrænse smittespredning. Det kan være svært, men vi gør, alt vi kan, og det vil vi blive ved med. Vi sørger for, at vores butikker har ressourcerne til at lykkedes.

Hos Circle K følger vi nøje udviklingen af Covid-19

Vi tilpasser løbende vores tiltag og restriktioner i butikkerne i forhold til myndighedernes anbefalinger. Vi gør dog også mere, hvis vi mener, det giver øget tryghed og bedre oplevelse. I hver eneste Circle K-butik vil I således se skiltning for, hvad vi gør for, at du kan have et trygt besøg hos os. Du kan også læse mere her.

Hos Circle K viser vi handlekraft

Mere end nogensinde er der behov for vise handlekraft, som kan være med til at give dig lidt mere overskud i hverdagen. Det gør vi ved at gøre tiltag, som gør det hele lidt nemmere. Her er et overblik over flere af de tiltag, vi har indført i alle butikker og på stationerne, så du får en tryg oplevelse:

  • Ved indgangen finder du håndsprit, så alle kan gå ind i butikken med afsprittede hænder. 
  • Ved kassen er der opsat en plexiglas, og vi opfordrer alle kunder til at betale med kort.
  • De af vores medarbejdere, der ikke føler sig fuldstændigt raske, skal blive hjemme.
  • Vi har indført ekstra rengøring i alle butikker, så hygiejnen er helt i top.
  • Vi har plastikhandsker ved pumperne, mens vi rengør standerne hyppigt.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores håndtering af Covid-19 i din lokale Circle K, må du meget gerne kontakte kundeservice på nr. 70 101 101.

Vi glæder os til at se dig igen næste gang.